NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU NA PUTEVIMA: Uklonjen kamion koji je izgoreo kod Siriga, a evo da li ima zadržavanja na naplatnim rampama

Novosti online

04. 05. 2021. u 17:01

JAVNO preduzeće "Putevi Srbije" objavilo je nove servisne informacije o stanju na saobraćajnicama u zemlji.

НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О СТАЊУ НА ПУТЕВИМА: Уклоњен камион који је изгорео код Сирига, а ево да ли има задржавања на наплатним рампама

Foto: Tanjug

Na auto-putu E-75, Beška-Sirig, u smeru ka Subotici, uspostavljen je normalan režim saobraćaja, nakon što je uklonjen kamion koji je izgoreo - saopštili su "Putevi Srbije".

Iako se očekivala gužva na auto - putevima, zbog povratka sa mini odmora, na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Vozila se ne zadržavaju ni u Preljini, gde je pre praznika došlo do ozbiljnih zastoja.

Naplatna stanica Obrenovac na autoputu Miloš Veliki danas je bila opterećenija, prošlo je oko 7.000 vozila, ali se ne očekuju veće gužve.

- Izgleda da su naši korisnici poslušali savete koje smo im uputili preko medija da ne kreću na put ukoliko to nije baš neophodno u vreme vršnog opterećenja između 17 i 20 časova - rekao je Tanjugu šef Odseka naplate putarine na deonici Beograd-Čačak u JP "Putevi Srbije" Saša Savić.

Dodao je da je tokom prethodnih prazničnih dana više od 54.000 vozila prošlo kroz ovu naplatnu stanicu u pravcu Čačka.

- Samo u petak je ušlo preko 17.000 vozila, što je preko 50 odsto više nego što je ikad zabeleženo od otvaranja autoputa - rekao je Savić.

"Putevi Srbije" savetuju da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)