TRADICIONALNO DARIVANJE KARAĐORĐEVIĆA: Princeza Katarina podelila uskršnje paketiće deci u domovima "Drinka Pavlović" i "Jovan Jovanović Zmaj"

D. B. M.

29. 04. 2021. u 15:05

FONDACIJA princeze Katarine Karađorđević i ove godine obradovala je decu u sirotištima, dnevnim centrima i prihvatilištima za decu u Beogradu, Pančevu, Kragujevcu, Subotici, Aleksincu, Beloj Crkvi i Negotinu. A, princeza Katarina posetila je danas domove "Drinka Pavlović" i "Jovan Jovanović Zmaj" i darovala uskršnje paketiće mališanima.

ТРАДИЦИОНАЛНО ДАРИВАЊЕ КАРАЂОРЂЕВИЋА: Принцеза Катарина поделила ускршње пакетиће деци у домовима Дринка Павловић и Јован Јовановић Змај

Kraljevski dvor

- Uskrs je praznik kojem se svi raduju, posebno deca. Naša je želja da radost praznika podelimo sa decom u domovima, da im dostavimo poklone i pružimo trenutke sreće koje će pamtiti celog života. Veoma sam zahvalna svim ljudima dobre volje koji su nam se pridružili i koji nam pomažu da donesemo radost u dečje domove i u srca dece bez roditeljskog staranja. Dečji osmesi najbolja su nagrada za one koji su im tu radost omogućili - kazala je princeza Katarina.

Zbog pandemije korona virusa, tradicionalni Uskršnji prijem za decu bez roditeljskog staranja, koji se od 2001. godine organizuje u Belom Dvoru, neće moći da bude održan. Ali, porodica Karađorđević se pobrinula da mališanima pokloni budu dostavljeni, da im i ove godine praznik bude ispunjen radošću, da znaju da nisu i nikada neće biti zaboravljeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!