ONA JE ŽENA KOJU VOLI ZLOGLASNI LEGIJA: Zanosna plavuša mu rodila tri ćerke, zbog nje se predao za ubistvo Đinđića (FOTO)

Novosti online

03. 04. 2021. u 20:19

BIVŠI komandant Crvenih beretki i pripadnik Srpske garde, Milorad Ulemek Legija je oduvek intrigirao srpsku javnost, što po surovom načinu postupanja, tako i po upletenosti u najveća krivična dela, međutim, malo se zna o njegovom privatnom životu.

ОНА ЈЕ ЖЕНА КОЈУ ВОЛИ ЗЛОГЛАСНИ ЛЕГИЈА: Заносна плавуша му родила три ћерке, због ње се предао за убиство Ђинђића (ФОТО)

Foto: Novosti arhiva/N. Fifić

Ono što se o njemu zna jeste da je bio u braku sa Majom Luković, novinarkom rođenom u Kanadi, kao i da je uzeo njeno prezime. S Majom ima jednu ćerku, koja ga redovno posećuje u zatvoru, a po okončanju te bračne zajednice, Ulemek je uplovio u vanbračnu vezu sa Aleksandrom Ivanović sa kojom ima tri ćerke.

Prema poslednjim navodima medija, Aleksandra redovno posećuje Legiju u Zabeli, i tom prilikom mu u posetu dovodi i njihove tri ćerke. Međutim, retko kad je uslikana u javnosti.

Nakon što je Ulemek uhapšen, njegova supruga se zajedno sa decom odselila u Francusku, a pre ove odluke Aleksandra se nije odvajala od svog obezbeđenja. Kako su ranije pisali mediji, postoje spekulacije da se zbog Aleksandre Legija nekoliko puta našao u neprilici.

Navodno, Legija je samo nekoliko meseci nakon što je optužen za ubistvo premijera Zorana Đinđića poslao svojoj dragoj buket cveća u porodiliše, što ga je umalo koštalo slobode. Takođe, postoje navodi da se policiji predao upravo zbog svađe sa suprugom, ali on to nikad nije potvrdio ili demantovao.

Foto: Arhiva "Novosti"

Podsetimo, Ulemek je osuđen četiri puta na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora - zbog učešća u ubistvu premijera Zorana Đinđića, krivičnih dela "zemunskog klana", četvorostrukog ubistva na Ibarskoj magistrali, kao i ubistva Ivana Stambolića i pokušaja ubistva Vuka Draškovića u Budvi. Iz zatvora će izaći tek 2044. godine, kad napuni 76 godina.

Odlukom Višeg suda u Beogradu od prošle godine, on će posebnom paviljonu srpskog "Alkatraza" sigurno služiti kaznu do jula 2022, posle čega bi mogao da bude premešten u drugi deo zatvora.

Nekadašnji komandant Jedinice za specijalne operacije već 16 godina je u strogoj izolaciji specijalnog paviljona "Zabele", zbog čega njegov advokat često zahteva da mu se dodeli blaži tretman i slobodnije kretanje unutar zatvora.

Za sada je uskraćen za privilegije koje važe za osuđenike u otvorenijim paviljonima. Tamo su dozvoljeni češći kontakti sa spoljnim svetom, rad u nekoj od radionica, šetnje u krugu zatvora, a uz to zatvorenici mogu da koriste i ljubavnu sobu, gde bi Ulemeku bilo dozvoljeno intimno viđanje sa partnerkom.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona