VAŽNO UPOZORENJE AMSS: Na ovim deonicama potreban maksimalan oprez, promenjena ograničenja brzine

Novosti online

23. 03. 2021. u 22:20

PERIOD sa zimskim uslovima vožnje se nastavlja, sem na području Vojvodine gde poslednjih dana nije bilo obilnijih padavina i gde je prohodnost puteva dobra jer su kolovozi uglavnom suvi, navodi AMSS u večerašnjem izveštaju o stanju na putevima i prelazima.

ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ АМСС: На овим деоницама потребан максималан опрез, промењена ограничења брзине

Foto: Piksabej

U ostalim krajevima oblačno i hladno sa snegom, u nižim predelima ponegde i kišom.

AMS navodi i da će se od sutra do 31. marta od 7 do 17 časova, izvoditi radovi na autoputu u zoni petlje Lapovo, a za potrebe distributivnog centra Lidla, te da će zbog toga maksimalna brzina biti 80 km/h u oba smera.

Od sutra do 10. aprila od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na frezovanju i presvlačenju kolovoza asfaltom na deonici Markovac-Božurnja, kroz nasele Topola.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Sutra će od 8 do 17 časova zbog radova ozmeđu petlje Vrčin i petlje Mali Požarevac u smeru ka Nišu biti povremeno zatvorena preticajna ili vozna traka, a vozila ćesaobfraćati slobodnom trakom u zavisnosti u kojoj će se traci izvoditi radovi.

Na naplatnim stanicama vozila se ne zadržavaju, a isto je i na putničkim terminalima na graničmnim prelazima.

Teretna vozila na graničnim prelazima čekaju i to 120 minuta na Batrovcima, Horgošu i Kelebiji, 60 minuta na prelazima Bačka Palanka i Sremska Rača, 180 na Šidu i 90 minuta na Gradini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)