SPASAVANJE ŽIVOTA VAŽNIJE: Vučić o bolnici u Batajnici - završavamo dozvolu za pomoćni objekat

Tanjug

27. 02. 2021. u 12:10

СПАСАВАЊЕ ЖИВОТА ВАЖНИЈЕ: Вучић о болници у Батајници - завршавамо дозволу за помоћни објекат

Foto D. Milovanović

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da pisanje lista Danas, kako je rekao, novine Dragana Đilasa da kovid bolnica u Batajnici nema građevinsku dozvolu, samo pokazuje njihovu zlu nemaru.

Vučić je istakao da je bolnica bila izgrađena za samo četiri meseca i da je najvažnije bilo da se što pre prime bolesnici i sačuvaju njihovi životi.

Predsednik je naglasio da postoje građevinske dozvole i za intenzivnu negu, poluintenzivnu i glavni deo bolnice, kao i za kotlarnicu, trafo stanicu i drugo, a da jedno nema još za jedan pomoćni objekat i deo apoteke.

"I to se sada završava", dodao je Vučić.

Foto D. Milovanović

Naglasio je da je suština u tome da ti koji to pričaju nisu nikada izgradili ništa kada su bili na vlasti već su, kako kaže, trpali pare građana u svoj džep i kupovali gotove stanove,a pritom ništa ozbiljno nisu uradili za držanu, niti izgradili i jednu bolnicu.

Vučić napominje da je tako u pojedinim medijima bila vest da je, gle čuda, pukla jedna cev u toj bolnici, da je firma Termomont tamo zaradila pare.

"Polaze od sebe, isto kao i sa mojim ispitima, što su išli po viškoj školi i pokušavali da nađu nekog ko bi im rekao kako nisam polagao ispite ili što su ispitivali moju diplomu na Pravnom fakultetu", kaže Vučić.

Foto: Printscreen

Dodao je da uči kad god stigne i pored svih obaveza, noću, dok se vozi u automobilu i slično i pozvao sve koji sumnjaju u njegove ispite da pitaju profesore da li je znao na polaganju ili ne.

"Ti što to govore uvek polaze od sebe i imaju autoprojekciju", dodao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (20)

Jovana

27.02.2021. 16:21

Болнице у Батајници и Крушевцу су светске!Настале за кратко време, и онда кад су Србији биле најпотребније.Утолико је њихова вреност удвостручена.Мислим да не бисмо били срећни , да није било места за хоспитализацију наших најближих.Али, некима је духовна храна-критика.

Ana

27.02.2021. 16:58

Mozda stanovnistvo nije dovoljno svesno koliko kosta zdravstveni sistem ,i koliko je potrebno bilo novca izgraditi i ocuvati sistem u doba pandemije korona virusa ,ovo je veliki uspeh drzavnog vrha priznao to neko ili ne ,istina je samo jedna.

Jovana

27.02.2021. 20:52

Господина Вучића можете да волите или не ! Али будите искрени и признајте они што сви знају, али не желе да признају, својим правовременим одлукама у вези отварања болница и имунизације, спасио је многе животе!