PREMINUO BRANISLAV FILIPOVIĆ: Poznati psihijatar izgubio bitku sa koronom

B. R.

15. 01. 2021. u 18:24

ПРЕМИНУО БРАНИСЛАВ ФИЛИПОВИЋ: Познати психијатар изгубио битку са короном

Foto: V.Danilov

PROFESOR Branislav Filipović, dugogodišnji upravnik Instituta za anatomiju Medicinskog fakulteta u Beogradu , preminuo je pre dva sata u KBC "Dragiša Mišović" od komplikacija usled kovida 19.

Profesor koji je i u Srbiji i u svetu, bio poznati psihijatar, inficiran je koronom pre nove godine.

U početku je bio na kućnom lečenju, ali je po pogoršanju stanja hospilalizovan u Mišoviću. I pored terapije i svih napora njegovih kolega stanje se stalno komplikovalo, tako da je prof. morao da bude priključen na dijalizu a zatim i na respirator.

Profesor Filipović preminuo je u 59 godini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

biserka

15.01.2021. 18:50

dobrovece srbijo kako bi se reklo da je vise nemoguce pratiti ovu epidemiju korone najgore je sto ne bira staro mlado i doktor filipovic je otisao od korone nije mogao da se izbori i ako je lekar nije mogao stati na put zato molim vas cuvajte se kako sebe tako i druge valjda ce otici i nestati iz nasih zivota da se opustimo kao pre zaboravili smo na drustvo da nije ove digitalizacije neznam gde bi bili ona nas spaja hvala nasem tesli sto je izmislio da nas povezuje sa svetom pozdrav i porodici filipovic saucesce a profesoru amin

Anja

15.01.2021. 19:14

Saucesce porodici, nek mu je laka zemlja. Boze, da li ima u Srbiji, posle svega sto se desava, izgubljenih toliko i mladjih ljudi, da neko sumnja u opasnost ovoga virusa i da ne treba da se pridrzavaju preporucenih mera.