RADOST KOJA NEMA CENU: Uoči Srpske Nove godine Meridian posetio decu na Kosovu i Metohiji (FOTO)

Promo

13. 01. 2021. u 16:00

РАДОСТ КОЈА НЕМА ЦЕНУ: Уочи Српске Нове године Меридиан посетио децу на Косову и Метохији (ФОТО)

Foto: Promo

Osmesi mališana - najveća praznična radost

Osim već dobro znanih, višedecenijskih iskušenja, naše sugrađane na Kosovu i Metohiji u nedeljama za nama pogađaju i nedaće pouzrokovane pandemijom virusa korona, a početkom godine desile su se i velike poplave.

Kao i uvek kada je sugrađanima potrebna pomoć, predstavnici kompanije Meridian, povodom obeležavanja Nove godine po Julijanskom kalendaru, obišli su opštine Gračanica, Velika Hoča i Orahovac i tom prilikom obradovali mališane novogodišnjim paketićima.

Ovoj humanitarnoj akciji pridružila se popularna pevačica Kija Kockar koja je mališanima, zajedno sa predstavnicima kompanije Meridian, uručila paketiće.

Zahvaljujući naporima i posvećenošću Meridiana, ne samo domaćeg već i jednog od najvećih evropskih imena u industriji igara na sreću, čarolija novogodišnjih i božićnih praznika ni ove godine neće mimoići mališane na Kosovu i Metohiji.

Foto: Promo

- Zahvaljujem se kompaniji Meridian ne samo u ime mališana iz Gračanice, već i svih mesta na KiM koje ste posetili. Pored svih iskušenja, pogodile su nas i poplave, a vaš humani gest pokazuje duh zajedništva i obavezuje nas da i u ovoj nedaći istrajemo upravo zbog naših mališana - izjavio je Srđan Popović, predsednik opštine Gračanica.

U cilju što hitnijeg prevazilaženja posledica poplava, kompanija Meridian će i u narednim danima biti u opsežnoj kampanji pomoći najugroženijim sugrađanima u Pokrajini, u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

Poseta ovom delu naše zemlje nastavak je jedne od najdužih kampanja solidarnosti i društvene odgovornosti ikada organizovane kada je reč o domaćim kompanijama. Samo u godini za nama, Meridian je pomogao zdravstvenim centrima, organizacijama Crvenog krsta, javnim kuhinjama u više od 100 gradova i opština Balkana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)