BILO JE HOĆE-NEĆE: Goran Milić o borbi sa koronom

J. Ž. S.

11. 01. 2021. u 16:51

NOVINAR Goran Milić javio se nakon što je bolovao od korona virusa i obavestio pratitelje preko društvenih mreža o svom zdravstvenom stanju.

БИЛО ЈЕ ХОЋЕ-НЕЋЕ: Горан Милић о борби са короном

Foto: Printskrin Youtube

Na Fejsbuku je napisao kako je proveo 16 dana na infektivnom odeljenju bolnice u Dubrovniku i da je imao upalu oba plućna krila, ali se na kraju, kako kaže, kovid povukao.

- Bilo je hoće-neće, ali nije se razbuktao, i nisam bio na respiratoru. Hvala svima koji su me lečili kao da sam im rod rođeni - napisao je Milić.

Poznati hrvatski novinar se zahvalio svima na podršci i otkrio kakvi su mu trenutno planovi.

- Sad ću u Slanome šetati uz obalu mora, smišljati neke nove TV priče, čitati o trajanju imuniteta kod onih koji prebole koronu - napisao je. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...