PREKINUTA KORONA ŽURKA U CENTRU BEOGRADA: Inspektori upali u lokal na Vračaru, u njemu zatekli više od 80 osoba

Novosti online

27. 12. 2020. u 14:20

SAMO u jednom lokalu na Vračaru turistički inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove sinoć posle 20h zatekli su čak 87 osoba!

ПРЕКИНУТА КОРОНА ЖУРКА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Инспектори упали у локал на Врачару, у њему затекли више од 80 особа

Policija na terenu / Foto MUP RS

Tokom sinoćne kontrole poštovanja radnog vremena izvršen je pregled 92 ugostiteljska objekata, saopšteno je iz ovog sekreterijata.

U pomenutom lokalu na Vračaru, inspektori su naredili da lokal isprazni, a napisan je prekršajni nalog.

Slična situacija zatečena je u još dva ugostiteljska objekta - na teritoriji gradskih opština Palilula i Stari grad, te su turistički inspektori napisali prekršajne naloge i u ovim slučajevima. Inspekcija je utvrdila da su tri ugostiteljska objekta prekoračila propisano radno vreme, zbog čega su im napisani prekršajni nalozi.

Iz Sekretarijata za inspekcijske poslove najavili su da će i u buduće nastaviti sa kontrolama poštovanja propisanog radnog vremena i apelovali da na ugostitelje da se pridržavaju mera koje je doneo Krizni štab.

TAJNE KORONA ŽURKE

Međutim, ni kontrole, ni mere, ni ograničavanje radnog vremena kafića ni apeli Kriznog štaba i lekara do sada nisu imali mnogo efekta. Broj tajnih žurki u Beogradu raste i sada više nije reč samo o kućnim varijantama žurki. I gradski ugostitelji priključili su se tom "trendu".

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista