LJILJANA JE DOBILA STAN U ZEMUNU: Majka dvoje dece, ostala bez muža pre sedam godina - nagrada otišla u prave ruke

B. PUZOVIĆ

05. 12. 2020. u 19:21

PRIŽELjKIVALA sam da dobijem neku od nagrada, ali ni sanjala nisam da će to baš biti jedna od premija, stan u Beogradu! Bila sam presrećna kada je u ogromnoj gomili koverata izvučen baš onaj sa mojim imenom. Prepoznala sam svoj rukopis, ime, adresu, a kad je rečeno da je sve u redu, da su računi regularni, mojoj sreći nije bilo kraja.

ЉИЉАНА ЈЕ ДОБИЛА СТАН У ЗЕМУНУ: Мајка двоје деце, остала без мужа пре седам година - награда отишла у праве руке

Foto: Facebook

Ovo, ne krijući radost, kaže Ljiljana Nikolić iz Paljuva kod Uba, srećna dobitnica stana u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi 2020”. Od prvog trenutka, kada je pročitano njeno ime, telefon nije prestajao da zvoni.

Usijao se od čestitki rodbine, prijatelja, komšija, kolega s posla na Površinskom kopu “Tamnava zapadno polje” Rudarskog basena “Kolubara”, gde Ljiljana radi. Ljiljana je udovica, živi sa ćerkama, a u “Kolubari” radi administrativne poslove.

- Učestvovala sam i u prošloj nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, nisam dobila nikakvu nagradu, ali sam čvrsto rešila da i ovoga puta pošaljem fiskale račune – kaže Ljiljana.

- Stan u Beogradu, koji sam dobila, ostaviću ćerkama, šesnaestogodišnjoj Jovani i dve godine mlađoj Nataši. Prosto je neverovatno da u ogromnoj količini koverata, bude izvučen baš onaj koji sam ja poslala!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)

PULS KARDIOLOŠKI CENTAR OD SADA I NA DEDINJU: Na novoj lokaciji brinemo o vašem srcu, ali i o zdravlju cele porodice