LJILJANA JE DOBILA STAN U ZEMUNU: Majka dvoje dece, ostala bez muža pre sedam godina - nagrada otišla u prave ruke

B. PUZOVIĆ

05. 12. 2020. u 19:21

ЉИЉАНА ЈЕ ДОБИЛА СТАН У ЗЕМУНУ: Мајка двоје деце, остала без мужа пре седам година - награда отишла у праве руке

Foto: Facebook

PRIŽELJKIVALA sam da dobijem neku od nagrada, ali ni sanjala nisam da će to baš biti jedna od premija, stan u Beogradu! Bila sam presrećna kada je u ogromnoj gomili koverata izvučen baš onaj sa mojim imenom. Prepoznala sam svoj rukopis, ime, adresu, a kad je rečeno da je sve u redu, da su računi regularni, mojoj sreći nije bilo kraja.

Ovo, ne krijući radost, kaže LJiljana Nikolić iz Paljuva kod Uba, srećna dobitnica stana u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi 2020”. Od prvog trenutka, kada je pročitano njeno ime, telefon nije prestajao da zvoni.

Usijao se od čestitki rodbine, prijatelja, komšija, kolega s posla na Površinskom kopu “Tamnava zapadno polje” Rudarskog basena “Kolubara”, gde LJiljana radi. LJiljana je udovica, živi sa ćerkama, a u “Kolubari” radi administrativne poslove.

- Učestvovala sam i u prošloj nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, nisam dobila nikakvu nagradu, ali sam čvrsto rešila da i ovoga puta pošaljem fiskale račune – kaže LJiljana.

- Stan u Beogradu, koji sam dobila, ostaviću ćerkama, šesnaestogodišnjoj Jovani i dve godine mlađoj Nataši. Prosto je neverovatno da u ogromnoj količini koverata, bude izvučen baš onaj koji sam ja poslala!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)