PET GODINA BILI PODSTANARI: Pobednici nagradne igre postali vlasnici dva stana ove godine!

Z. Rašić

28. 11. 2020. u 21:56

DA Deda Mraz zaista postoji, kako je napisala na jednoj od svojih fotografija, na neverovatan načn uverila se večeras Maja Florić, majka dvoje preslatkih mališana. Rođena u okolini Bora, odakle je i njen suprug, već više godine žive i rade u Paraćinu, a kako su zaista bili vredni i dobri, Deda Mraz je odlučio da im pokloni – stan, kroz smeh nas ubeđuje Maja, srećna dobitnica glavne nagrade u igri “Uzmi račun i pobedi”, dvosobnog stana u naselju Zemunske kapije.

ПЕТ ГОДИНА БИЛИ ПОДСТАНАРИ: Победници наградне игре постали власници два стана ове године!

Foto: Z. Rašić

Radost, šok, primanje čestitki oduševljenih sugrađana i suprug koji se sprema da časti sutra kolege na poslu, jer radi iako je nedelja – tako provodi veče četvoročlana porodica Florić, budući da su planove oko toga šta će i kako će sa stanom, odlučili da kroji kasnije.

- Igrali smo i ranije nagradne igre ali nikad nismo dobijali ništa, a ovu, državnu, igrali smo od samog početka. Tačno je da je moja Maja u momentu kad su njen koverat izvukli pravila palačinke, ali od njih nije bilo ništa, prvi put palačinke su ostale nedovršene. Poludeli smo svi od sreće . Deca nam stižu, stan u Beogradu biće nam svakako potreban, ali ne žurimo, videćemo kako ćemo dalje - rekao je, za “Novosti”, Majin suprug, a potvrđuje Maja, koja je poverovala u deda Mraza.

Foto: Z. Rašić

Ove godine Florićima se baš posrećilo jer su oko pet godina bili podstanari. Stan u kome žive, u blizini Staklare, kupili su januara, na kredit. Tek su ga uredili. Imaju dvoje dece Janu (10) i Nemanju (9). Njihovoj radosti takođe nema kraja jer sad imaju zbog čega da tzraže bogate novogodišnje paketiće.

- Iz Bora smo došli pre pet godina. Počeo sam ja da radim, pa supruga, pa se deca rodila…a sad još i stan u Beogradu. Ja radim u JP “Srbija auto-put” u Ćupriji, a supruga radi u “Rimasteru”. Posao imamo, sad još dva stana ove godine, zaista nam se posrećilo - kažu uglas.

Maja dodaje da će u svakom slučaju nastaviti da igra nagradne igre.

- Godinama igram bingo i loto, a nastaviću i ovo, skupljaću i dalje račune. Imamo jedan automobil, a kako nam sve ide na ruku, ko zna, ne bi bilo loše da nas se “omakne” novi!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ODRŽIVI TURIZAM: Put ka harmoniji između čoveka i prirode