VUČIĆ O NOVIM MERAMA: Zatvaranje od 6 do 6 je samo polurešenje!

Tanjug

12. 11. 2020. u 11:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će saslušati predloge Kriznog štaba šta treba preduzimati povodom epidemije korona virusa, mada je on bio za policijski čas, a ne za polovična rešenja.ć

ВУЧИЋ О НОВИМ МЕРАМА: Затварање од 6 до 6 је само полурешење!

Foto: Tanjug

Vučić je u obraćanju javnosti istakao da je Krizni štab i do sada radio fantastično i da veruje u njihovo znanje i stručnost.

- Bio sam za policijski čas, a to zatvaranje od 6 do 6, to su poluresenja, koja više štete ekonomiji, a koristi neće doneti, ali, saslušaćemo njih - rekao je Vučić na pitanje da li će krizni štab danas predložiti neke nove mere.

O situaciji sa korona virusom u srpskim sredinama na KIM kaže da nije idealna i da je bila lošija nego u centralnoj Srbiji.

Dodao je da se najveći broj naših ljudi na KiM najpre prijave u Kosovskoj Mitrovici, a iz Kosovskog pomoravlja u lokalnu ambulantu, a onda idu u Niš, Vranje, Leskovac.

Napomenuo je da je u Nišu bio veliki pritisak zbog toga što dolaze građani sa celog juga Srbije i sa KIM.

Napomenuo je i da je u Kosovskoj Mitrovici otvorena PCR laboratorija, na šta je veoma ponosan i pozvao građane u pokrajini da budu pažljivi i da se čuvaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (56)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!