VEŽBA „SADEJSTVO 2020“ NA PEŠTERU: Prisustvovaće predsednik Vučić

Novosti online

09. 10. 2020. u 17:09

PREDSEDNIK Republike i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće Združenoj taktičkoj vežbi sa bojevim gađanjem Vojske Srbije „Sadejstvo 2020“ u subotu, 10. oktobra 2020. godine od 12 časova na Privremenom poligonu „Pešter“.

ВЕЖБА „САДЕЈСТВО 2020“ НА ПЕШТЕРУ: Присуствоваће председник Вучић

Tanjug

Vežbi će prisustvovati i ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

 
Na vežbi će učestvovati oko 2.800 pripadnika Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane, Kopnene vojske, 72. brigade za specijalne operacije i 63. padobranske brigade, više od 150 borbenih i neborbenih vozila i borbenih sistema i oko 40 vazduhoplova.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (14)

Donorstvo je herojstvo