VULIN: Vučić će učiniti sve da se sačuvaju mir i interesi Srbije

Tanjug

03. 09. 2020. u 10:09

ВУЛИН: Вучић ће учинити све да се сачувају мир и интереси Србије

Foto: Tanjug

MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin obišao je pripadnike Četvrte brigade raspoređenih u Kopnenoj zoni bezbednosti, duž administrativne linije prema Kosovu i Metohiji i tom prilikom poručio da predsednik Aleksandar Vučić vodi tešku borbu za očuvanje interesa Srbije, kao i da će učiniti sve da se ti interesi, kao i mir, sačuvaju.

-Vučić vodi tešku i odgovornu borbu u Vašingtonu. Ne samo u Vašingtonu, u Briselu, Moskvi, Pekingu, bilo gde da se nađe, Vučić vodi računa o interesima Srbije, o interesima svih njenih građana-rekao je Vulin, a saopštilo danas Ministarstvo odbrane.

On je naveo da Vojska Srbije snažno podržava mirovnu politiku svog vrhovnog komandanta.

-Imamo imamo poverenje u svog vrhovnog komandanta. Mi znamo da će kao i do sada činiti sve da se mir sačuva, a da se interesi Srbije sačuvaju-poručio je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (57)

caca

03.09.2020. 11:00

Velika čast za Srbiju je što će naš predsednik Vučić da bude na čelu celog tima! To je dokaz da smo poštovani i cenjeni,zahvaljujući Vučićevoj borbi za interese Srbije!!!!

Ljilja

03.09.2020. 11:01

Vide se rezultati sadašnje vlasti što se tiče politike mira i stablinosti, čak je i Evropa to počela da uviđa. Sa takvom politikom ni budući rezultati neće izostati, a zacrtani ciljevi će pre ili kasnije biti ostvareni.

Smilja

03.09.2020. 11:02

Građani naše zemlje su se uverili Vučićevim delima da sve što se radi i način na koji se radi je u interesu naroda i zemlje u celini, zbog toga podrška naroda prema Vučiću nikada ne izostaje.

Dragan R

03.09.2020. 11:20

Srbija, vođena filozofijom Aleksandra Vučića, čvrsto je opredeljena za mir, ali ne za mir koji podrazumeva podređen položaj jedne od strana u pregovorima, već za fer mir u kojem su svi pobednici.

Miloš

03.09.2020. 11:42

Republika Srbija nije mogla da izabere boljeg predstavnika od predsednika Vučića na ovim sastancima. Uveren sam da će predsednik izvući maksimum dobrih stvari za našu zemlju!

Vojislav

03.09.2020. 12:34

Treba nam mudra politika, treba nam diplomatija, treba nam pomak "sa mrtve tacke" u pregovorima sa pristinskim vlastima ali bez pokusaja ucene i pritisaka jer resenje problema moze biti samo uz obostrani kompromis!!!!

Uros S

03.09.2020. 13:05

Razgovori ce bez sumnje biti teski, ali nas predsednik i njegov tim su nikada spremniji. Znamo da nece dozvoliti nametanje necega sto je protiv interesa Srbije.

Goran

03.09.2020. 13:43

Jasna politika mira, stabilnosti i ekonomskog napretka je politika predsednika Vučića.Politika koja je dobila veliko poverenje građana Srbije da zastupa njihove interese.

Daki

03.09.2020. 14:14

Nama je mir i cilj. Dosta smo ratova i balkanskih i evropskih izneli na ledjima. Vreme je da Srbija napreduje u miru.. Ali ovo sam vec rekao, za mir je potrebno dvoje, kao i za rat. Mi smo uvek za mir, druga strana treba da spusti strasti. Mislim na Pristinu, da ne dodje do zabune...