SRBIJA SKUPLjA OD MALDIVA: Za odmor u Guči 230.000 dinara, Novi Sad i Zlatibor do 1.500 evra (FOTO)

Novosti online

sreda, 29. 07. 2020. u 00:24

СРБИЈА СКУПЉА ОД МАЛДИВА: За одмор у Гучи 230.000 динара, Нови Сад и Златибор до 1.500 евра (ФОТО)

Foto:

OD kada je pandemija korona virusa na snazi u Srbiji, jedan od većih problema naših građana jeste gde provesti slobodne dane i iskoristiti leto na najbolji mogući način.

Usled zatvaranja granica svih onih država u koje su Srbi najčešće išli, sama država pozivala je sve građane da svoje poverenje i novac ostave baš u svojoj zemlji, a svoje odmore iskoriste na sprskim planinama, jezerima ali i mestima koje imaju šta da ponude.

Tako su neka od najatraktvnijih lokacija smeštene u srcu Srbije "preko noći" postala izuzetno popularna, pa je mnogim vlasnicima to izgleda dalo za pravo da iskoriste situaciju u kojoj smo se zatekli, i da potpuno slobodno cene svojih apartmana i vila podignu do potpuno nerealnih iznosa.

Tako je i jedan slučaj smeštaja u Guči, koji nudi dvokrevetnu sobu za 13 dana korišćenja u iznosu od 231.761 dinara. Nažalost, naišli smo i na još nekoliko sličnih primera, pa tako jedna vila u okolini Novog Sada sa plastičnim bazenom košta 1.610 evra za sedam dana.

Foto: Printskrin

 

 

Ili dvokrevetna soba sa zajedničkim kupatilom u Guči na 13 dana iznosi 94.822 dinara. Izgleda je Guča ovog leta i te kako popularna, pa shodno tome evo još jednog primera koji je iznenadio sve oni skoji su pokušali da rezervišu svoje letovanje u Srbiji.

Foto: Printskrin

 

Seoska kuća sa letnjikovcem košta 1.224 evra, za sedam noćenja, a uz to ćete dobiti pogodnosti besplatnog parkinga, korišćenja interneta, a na raspolaganju vam je, čak i terasa, a na sve to ćete morati da dodate i 30 evra za takse.

Foto: Printskrin

 

Za ove basnoslovne sume novca možete provesti isti broj dana na nekoj od luksuznih destinacija sveta na drugom kraju planete, poput Tajvana, Tajlanda, i ostalih egzotičnih letovališta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Mr Radomir Scepanovic

29.07.2020. 05:28

Када бих могао, увек бих отишао на дестинације попут Тајвана, Тајланда, или на остала егзотична летовалишта!

Ziks

29.07.2020. 07:18

Ova pandemijska 2020 je idealna prilika za nase turisticke radnike da cenom i uslugom pridobiju domace goste na duzi vremenski period... Kada ovo prodje mnogi ce se kajati zasto nemaju gostiju, zasto nas narod ide u druge zemlje, pored lepe Srbije... Hoce svi da zarade preko noci!

Srbin

29.07.2020. 08:41

Potržnja određuje visinu cena. Pa kad mu ostanu njegove pozlaćene sobe prazne onda je duplo izgubio. I pare i goste. Na odmor se ide sa elanom i dobrim raspoloženjem. A kad te jedan gladni očerupa onda to više nije odmor. Najbolje je ostati kući i u ladovini uživati do mile volle. Hotel mama je najbolje u ovakvim situacijama.

Ivan

29.07.2020. 08:56

Mogu oni da stave koliku god cenu hoce ali goste nece imati to je sigurno. A te nenormalne cene samo govore o tome kakvi su ljudi u pitanju. U Soko Banji nocenje u privatnom smestaju je 1000 dinara. Naravno obicna soba sa kupatilom a ko hoce ove bazene itd. postoje hoteli pa izvolite a i to je jeftinije nego ovi na oglasima.

Ivan

06.08.2020. 08:24

Grcka vlada placa polovinu hotelskih troskova svim Grcima koji letuju u svoju zemlju. A kod nas vlast ne placa nista vec suprotno podignute su cene duplo.