UPOZORENJE ZA VOZAČE: Zbog najavljenih niskih temperatura moguća pojava poledice na putevima

Tanjug

29. 11. 2021. u 20:31

PUTEVI Srbije posebnu pažnju poklanja organizaciji rada Zimske službe, održavanju prohodnosti puteva i obaveštavanju javnosti o stanju na putevima, pa tako izveštaj iz Štaba zimske službe kaže da su večeras najopterećeniji putni pravci prvog prioriteta prohodni i da na njima nema snega.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Због најављених ниских температура могућа појава поледице на путевима

Foto: Printskrin/ Fejsbuk

Na državnim putevima drugog prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Kruševca, pa se preporučuje oprezna vožnja.


Putni pravci treće g prioriteta su prohodni i na njima nema snega.

Na teritoriji Zaječara ima magle , a na planinskom prevoju Čestobrodica vidljivost je do 50m.

Putevi upozoravaju da zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi n deonicama Selište - Bor - Zaječar i Brzeće - Kopaonik (hotel Putnik).

Prilazi graničnim prelazima su prohodni, kao i prilazi zimskim turističkim centrima.

Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)