VOZAČI OPREZ: Radovi na putevima, formirana kolona teretnjaka na Gradini

Novosti online

19. 11. 2021. u 18:05

JP PUTEVI Srbije saopštili su da više nema obustave saobraćaja na auto-putu E-80, naplatnoj stanici Dimitrovgrad.

ВОЗАЧИ ОПРЕЗ: Радови на путевима, формирана колона теретњака на Градини

G.Šljivić

Na Auto-putu E-80, na naplatnoj stanici Dimitrovgrad više nema obustave saobraćaja za teretna motorna vozila. Nakon propuštanja svih vozila u smeru ka graničnom prelazu Gradina, formirana je kolona teretnih motornih vozila u zaustavnoj saobraćajnoj traci, od graničnog prelaza Gradina, do kosine „Gradinje".

RADOVI NA PUTU

• Auto-put E-75, zona petlje „Orlovača", iz pravca Niša ka Novom Sadu i Beogradu, od 17.11.2021. g. radovi na asfaltiranju spoja Mosta 13 i prilaza petlji „Orlovača", kao i samog Mosta 13.

Saobraćaj u zoni radova posle Mosta 13 preusmerava se do posle petlje „Orlovača", a zatim 150 m nakon prolaska petlje „Orlovača" uključuje se na novoizgrađenu deonicu auto-puta ka Novom Sadu.

Prilikom izvođenja radova biće zatvoreno skretanje ka Petlovom Brdu, kao i skretanje za Čačak sa auto-puta iz pravca Niša. Planirani rok za završetak radova je 7 dana.

•Straža – Jasenovo (na km 108+500) - u toku su radovi do 31.12.2021.godine, ukoliko vremenski uslovi to dozvole. Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila.

• Kamenica-Šošanica (Beranovac-Goč) - od 19.11. do 22.11.2021, od 7 do 17 č, obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju. Alternativni putni pravac je preko Vrnjačke Banje.

• Aleksinac-Aleksinački Rudnici - do 21.11.2021.godine, od 9 do 17 č, obustava saobraćaja zbog radova na urgentnom održavanju. Alternativni pravac: deonica državnog puta I A reda broj 217- ulica Tihomira Đorđevića i dalje prema postavljenoj signalizaciji.

• Auto-put E-75, petlja Jagodina-petlja Pojate - od 16.11. do 20.11.2021.g, od 9 do 16.30 č, istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna/preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati u preticajnoj/voznoj saobraćajnoj traci, u zavisnoti u kojoj traci se odvijaju radovi.

• Barič-Draževac - u toku su do 25.11.2021.g. radovi na sanaciji manjih oštećenja kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

GUŽVE NA GRANICI

• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.10 časova:

-na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,

-na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 780 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOBI BANKA POSTAJE YETTEL BANK