OGLASIO SE MINISTAR RUŽIĆ: Da li će sve škole od ponedeljka preći na onlajn nastavu?

Lj.B.

21. 10. 2021. u 13:52

KONAČNU odluku o eventualnom prelasku na onlajn nastavu doneće Krizni štab - izjavio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić.

ОГЛАСИО СЕ МИНИСТАР РУЖИЋ: Да ли ће све школе од понедељка прећи на онлајн наставу?

Foto Tanjug

 - Dok ne bude doneta takva odluka, Tim za škole će, kao i do sada, doneti odluku o modelima nastave u određenim lokalnim samoupravama koji će se primenjivati od ponedeljka, 25. oktobra.

On je dodao da će odluka Tima za škole biće saopštena sutra.

Ministar je, inače, posetio Osnovnu školu "Olga Milošević" u Smederevskoj Palanci i prisustvovao dodeli modema i SIM kartica za internet u okviru projekta "Premošćavanje digitalnog jaza za najugroženiju decu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MIG NADLEĆE PEŠTER: Sve je spremno za silovit završetak Vihora 2024 (VIDEO)