NOVOSAĐANKA TRAŽI UBICU PSA: Neko ga je upucao, nudi 300 evra za informaciju i upozorava - to je moglo da bude dete! (FOTO)

Novosti online

26. 09. 2021. u 19:01

IVANI Bošnjak iz Novog Sada između 22. i 23. septembra nepoznata osoba ubila je psa.

НОВОСАЂАНКА ТРАЖИ УБИЦУ ПСА: Неко га је упуцао, нуди 300 евра за информацију и упозорава - то је могло да буде дете! (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

U objavi koju je postavila na Fejsbuk, Ivana ističe da je slučaj prijavljen policiji, ali i da je "nagrada" za informaciju ko je upucao njenog ljubimca, jednog od dva koker španijela, porasla sa 200 na 300 evra. Ona kaže da je pas nestao već u sredu ujutru, to jest da ga već u osam sati nije bilo u dvorištu.

- Psa nije bilo u dvorištu već 22. septembra. Mama je tada krenula kod veterinara sa kučetom koje se lečilo od parvo virusa. Tražila je Lu sve dok nije morala da krene na posao, u drugu smenu. Posle posla ga je opet tražila, sve do pola 12 noću. Pošto je videla da ga i dalje nema, to jest da nije došao kući, podelili smo na mrežama da je nestao. Mislili smo da ga je neko uzeo - kaže Ivana.

Sutradan je saznala strašnu istinu.

- Našla ga je u četvrtak ujutru iz mosta, upucanog, i tada je pozvala policiju. Bio je 700 metara od naše kuće - priča neutešna vlasnica ubijenog psa.

vana je rešila da po svaku cenu otkrije ko je počinio ovo delo, pa je putem Fejsbuka ponudila nagradu:

- Pas sa leve strane slike je naš koker španijel po imenu Lu koji je ubijen vatrenim oružjem na Klisi iza mosta u produžetku Sečanjske ulice na Klisi. Pored Iveca. Za nekoga je ovo možda samo životinja, Lu je bio naš član porodice. Uopšte nije agresivan, štaviše dozvoljavao je svakom da mu priđe što ga je na kraju koštalo zivota. Slučaj je predat policiji. Ja vas sve molim, ko zna nešto, čuo pucanj, video je, bio svedok, zna ko je ubio našeg psa da nam se javi. Nudimo nagradu 200 evra onom ko nam kaže ko je ubio psa. Pas je ubijen između 22. i 23.septembra. Ako Vas nije briga za životinju, razmislite samo da li Vam je svejedno da neko na Klisi koja je pretežno mirno naselje puca u nedužnu životinju, šeta po naselju... Moglo se tu naći neko dete. Hvala svima na pomoći - napisala je Novosađanka.

BONUS VIDEO - NAUČNA SENZACIJA: Otkrića nad Sićevačkom klisurom bacaju novo svetlo na istoriju

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)