DVOJICA MALOLETNIKA UBILI, PA OBESILI MAČKE: Policija u Srbobranu rasvetlila zlostavljanje životinja u tom mestu

Lj. P.

06. 08. 2021. u 10:46

ZA zlostavljanje životinja u Srbobranu osumnjičena su dvojica maloletnika iz tog mesta.

ДВОЈИЦА МАЛОЛЕТНИКА УБИЛИ, ПА ОБЕСИЛИ МАЧКЕ: Полиција у Србобрану расветлила злостављање животиња у том месту

Foto: Printskrin Facebook/ Zvezdan Vujicic

Policija u Srbobranu je odmah, istog dana kada su na društvenim mrežama osvanuli uznemirujući snimci , pronašla ovu dvojicu šesnaestogodišnjaka koji se sumnjiče da su najpre ubili mačke, a zatim ih obesili o kablove.

Uznemirijući događaj koji je zgrozio javnost, zbio se u srbobranskom naselju Jamure poslednjeg dana jula. Žitelji ovog naselja su ujutro na kablu ugledali nekoliko mrtvih mačaka kako vise, i o tome je odmah obaveštena policija, koja je ubrzo pronašla dva šesnaestogodišnjaka. Protiv maloletnika koji su osumnjičeni za zlostavljanje i ubijanje životinja, odnosno da su obesili mačke o kablove, kako nam je potvrđeno u novosadskoj policiji, biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Maloletnici su kako saznajemo, najpre uhvatili mačke na ulici, posle čega su ubili životinje, a zatim su ih obesili o kabel. Srbobran je bio šokiran ovim događajem, a fotografije obešenih mačaka preplavile su mnoge medije i društvene mreže. Sa svih strana stizale su osude ovog nerazumnog postupka, zbog čega je i policija uložila posebnu energiju u otkrivanje počinilaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!