KAKVO NAS VREME ČEKA OVE NEDELJE? Objavljena najnovija vremenska prognoza - Stižu pljuskovi, za vikend ponovo vrelo!

Novosti online

02. 08. 2021. u 11:36

U SRBIJI u utorak pretežno sunčano i toplo, povremeno uz umerenu oblačnost. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna jutarnja temperatura od 16 do 22°C, maksimalna dnevna od 28°C na severu do 34°C na jugu Srbije.

КАКВО НАС ВРЕМЕ ЧЕКА ОВЕ НЕДЕЉЕ? Објављена најновија временска прогноза - Стижу пљускови, за викенд поново врело!

Foto: Tanjug/Novosti

U Beogradu u utorak pretežno sunčano i toplo, povremeno uz umerenu oblačnost. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna jutarnja temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C, kažu iz Weather2Umbrella.

Na severu Srbije u sredu umereno oblačno, a u ostalim predelima sunčano. Maksimalna temperatura od 30°C na severu do 35°C na jugu Srbije.

U četvrtak promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz pojačan severni vetar. Maksimalna temperatura od 24°C na severozapadu do 32°C na jugoistoku Srbije.

U petak sunčano i toplije, samo u brdsko-planinskim predelima posle podne ređa pojava pljuskova sa grmljavinom. Za vikend sunčano i ponovo vrelo, uz maksimalne temperature preko 35°C, a u nedelju i do 40°C.

U Beogradu u sredu pretežno sunčano, uz povećanje oblačnosti prema kraju dana. Maksimalna temperatura do 32°C. U četvrtak promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz pojačan severni vetar, navode iz Weather2Umbrella.

Maksimalna temperatura do 25°C. U petak sunčano i toplije. Za vikend sunčano i ponovo vrelo, uz maksimalne temperature u subotu oko 35°C, a u nedelju i do 39°C.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri