DA LI STE JE VIDELI? Policija i meštani Rečke kod Negotina tragaju za Javorkom!

S.M.J.

23. 07. 2021. u 19:02

PRIPADNICI Policijske stanice Negotin i meštani Rečke tragaju za Javorkom Milosavljević (74) iz tog sela koja je poslednji put viđena 20. jula oko 10 časova ispred prodavnice.

ДА ЛИ СТЕ ЈЕ ВИДЕЛИ? Полиција и мештани Речке код Неготина трагају за Јаворком!

Foto: MUP

Javorka je, kažu meštani, slabije telesne konstitucije, visoka oko 167 centimetara, bez karakterističnih oznaka na licu. Hoda pogrbljeno, nosi naočare i ima svetlu kestenjastu kosu i oči braon boje.

Dešavalo joj se, vele Rečanci, da nestane i ranije, da zaluta u drugi deo sela, pa je oni vrate kući u kojoj živi sama. Dementna je. Nekoliko dana pre nego što je nestala pala je i zadobila modricu ispod levog oka. Ima ogrebotinu na čelu i ranu u zadnjem delu glave.

U potragu za Javorkom pored pripadnika Policijske stanice Negotin uključili su se i meštani sela Rečka, kao i članovi Lovačkog udruženja “Hajduk Veljko”, podružnica Mokranje i Rečka, koji će u saradnji sa policijom osim potesa sela pretraživati, ukoliko je ne pronađu, i narednih dana šire područje Rečke.

Mole se građani da se za sve korisne informacije obrate pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice Negotin na brojeve telefona 192 i 019/543-557.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVI TRANSPORT:  Ključni faktor zaštite životne sredine i zdravlja