KNJIGE I PAKETI ZA NEGOTINCE: Dar biblioteci i Domu “Stanko Paunović” (FOTO)

S.M.J.

21. 07. 2021. u 20:42

NEMANja Nedeljković, direktor Fondacije “Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić” i narodni poslanici Mladen Bošković i Sanja Lakić posetili su Narodnu biblioteku “Dositej Novaković” u Negotinu i darivali 350 knjiga.

КЊИГЕ И ПАКЕТИ ЗА НЕГОТИНЦЕ: Дар библиотеци и Дому “Станко Пауновић” (ФОТО)

Foto: Narodna biblioteka Negotin

- Srećan sam što smo kao Fondacija deo ove akcije, u kojoj je učestvovalo više od 10 organizacija širom Srbije. Osnovna misija naše Fondacije je podrška mladim talentima i ulaganje u razvoj talenata i sticanje novih znanja kod mladih. Najbolji put ka tom je preko knjiga, zato ćemo i nastaviti ovakve i slične akcije – rekao je Nemanja Nedeljković.

Sanja Lakić i Mladen Bošković posetili su i Dom za decu i omladinu “Stanko Paunović” i uručili im pakete sa životnim namirnicama. Ovo dvoje poslanika, zajedno sa stranačkim kolegom Lavom Pajkićem posetili su ovu ustanovu socijalne zaštite i pre mesec dana kada su im donirali igračke.

- Ovo su samo prvi koraci zato što želimo da nastavimo različite projekte u Negotinskoj krajini i istočnoj Srbiji. Praktično je ovo nastavak jedne velike akcije koja je bila namenjena deci u Dalmaciji. Radujem se narednim aktivnostima i očekujem niz uspešnih projekata – dodala je Sanja Lakić.

Narodni poslanici Lakić i Bošković pripremaju i ekskurziju za najbolje učenike opštineNegotin, koje će ugostiti u Beogradu i organizovati im druženje sa vršnjacima.

- Trudimo se da pomognemo koliko možemo, da razgovaramo sa građanima iz opštine Negotin. Obišli smo do sada Dom “Stanko Paunović”, biblioteku, Šah klub „Hemičar“ i donirali smo 22 humanitarna paketa Centru za socijalni rad. Tokom rada na terenu obišli smo i uspešne vinogradare u ovom kraju – kaže poslanik Mladen Bošković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)