Ako želite da i vi pomognete mališanima obolelim od raka, evo šta treba da uradite u Gigatron radnjama

Promo

09. 07. 2021. u 15:00

Kompanija Gigatron, jedna od vodećih kompanija na tržištu tehnike u Srbiji, od svog osnivanja aktivno učestvuje u životu i dešavanjima lokalne zajednice, podržavajući veliki broj humanitarnih akcija i projekata.

Ако желите да и ви помогнете малишанима оболелим од рака, ево шта треба да урадите у Гигатрон радњама

Foto: Srđan Obradović

 Kroz donacije, pokroviteljstva i sponzorstva, Gigatron pomaže različitim udruženjima i fondacijama i u godini u kojoj proslavlja 18 godina svog postojanja, sa zadovoljstvom ističući da je društveno odgovorno poslovanje jedan od prioriteta kompanije.

Jedna od najvažnijih je humanitarna akcija koju Gigatron sprovodi u okviru svojih prodajnih objekata, jeste akcija posvećena Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR). U cilju pružanja neophodne podrške deci i njihovim najbližima Gigatron, od početka 2019. godine, 50% prihoda od svake kupljene kese u Gigatron prodavnicama donira NURDOR-u. Pored toga, za sve koji žele dodatno da pomognu, u svim Gigatron prodavnicama dostupne su i NURDOR kutije za donacije.

Foto: Srđan Obradović

 

Humanitarna akcija posvećena NURDOR-u je bila veoma uspešna tokom 2019. i 2020. godine, sa velikim brojem ljudi koji su podržali inicijativu Gigatrona. Podrška NURDOR-u se nastavlja i u 2021. godini, sa ciljem da se najsnažnijim malim borcima omogući srećno i zdravo detinjstvo.

Tokom 2020. godine Gigatron je, zajedno sa svojim kupcima, uspeo da sakupi i donira NURDOR-u 2.451.405 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVE ZA UREDNO DVORIŠTE, A I ČISTA KOLA: Pratimo ritam proleća