KAO AVIONSKA PISTA: Pogledajte kako izgleda most koji je bio uništen u poplavama kod Kraljeva - Obećanje ispunjeno i pre roka (FOTO)

M. Škorić

25. 11. 2023. u 10:46

NEKOLIKO dana pre predviđenog roka, novi most preko Musine reke u Adranima, na Ibarskoj magistrali nedaleko od Kraljeva, juče je, u 13 sati, pušten u saobraćaj.

КАО АВИОНСКА ПИСТА: Погледајте како изгледа мост који је био уништен у поплавама код Краљева - Обећање испуњено и пре рока (ФОТО)

Foto: G. Šljivić

Vodena bujica u junu bila je nemilosrdna prema mostovima u Zapadnoj Srbiji. Osim mosta koji povezuje nekoliko čačanskog sela, srušena je i veza preko reke za meštane Adrana kod Kraljeva. Nakon što su radovi ubrzani taj most juče je pušten u saobraćaj.

Ovaj most služiće decenijama jer je urađen od najkvalitetnijih materijala, a ujedno je i bezbedniji i sigurniji za saobraćaj. Otvaranje mosta će mnogo značiti svim stanovnicima Adrana, Kraljeva, ali i ljudima koji Ibarskom magistralom nastavljaju do Čačka, autoputa Miloš Veliki i dalje.

Sinoć je u Kraljevu na predizbornom skupu liste "Srbija ne sme da stane" predsednik Aleksandar Vučić komentarisao situaciju o mostu u Adranima. On je napomenuo skandal koji je u pojedinim opozicionim medijima stvoren oko rušenja mosta u Adranima, iako je most već bio uništen prethodnim poplavama, ali i istakao da niko u istim tim medijima nije naglasio da je most obnovljen, jer kako kaže, gotovo "da ne postoji dobra vest", te se nikada ničiji trud ni rad ne poštuje.

Foto: G. Šljivić

Podsetimo, ministar građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Goran Vesić, zahvalio se radnicima koji su uradili odličan posao u teškim uslovima i dodao da će se nastaviti sa radovima na uređenju korita Musine reke.

BONUS VIDEO: PUTEVI ZA BUDUĆNOST - Pogledajte petu epizodu video-serijala "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!