NAJSLAĐI UKUSI BEOGRADA: Festival slatkiša u Knez Mihailovoj

NovostiOnline

18. 09. 2019. u 12:17

НАЈСЛАЂИ УКУСИ БЕОГРАДА: Фестивал слаткиша у Кнез Михаиловој
Šta je to što će od septembra ove godine povezivati najveće svetske metropole i Beograd? Najslađi događaj koji se uskoro održava
Slatki“ festival humanitarnog karaktera pod nazivom „Najslađi ukusi Beograda 2019" biće održan po prvi put u našem glavnom gradu.


Festival slatkih specijaliteta, čokolade, sladoleda i konditorskih proizvoda koji na jednom mestu okuplja najbolje brendove Beograda i Srbije – od malih zanatskih radnji sa ručno pravljenim poslasticama do čuvenih brendova koji već decenijama pune rafove naših marketa održaće se u Knez Mihailovoj ulici, uz podršku Grada Beograda i Turistkičke organizacije Beograda.
U festivalskoj ponudi, raznim degustacijama i radionicama, koje su pripremljene u saradnji sa izlagačima, sponzorima i partnerima projekta, moći će da uživaju sve starosne kategorije, a pre svega naši najmlađi sugrađani, deca predškolskog i školskog uzrasta.


PROČITAJTE I:  Besplatno krstarenje za penzionere sa Palilule


Pored zabavno-edukativnog, festival će imati i humanitarni karakter. U saradnji sa izlagačima na kraju festivala,slatkiši i poslastice biće distribuirani svratištima i sigurnim kućama na teritoriji grada Beograda.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)