JOŠ SAMO OVOG VIKENDA – ČEKA VAS DUPLO VEĆI BONUS DOBRODOŠLICE U ADMIRALBET-U

A.B.

16. 12. 2022. u 14:11

STIGLI smo do velikog finala Svetskog prvenstva, iskoristite poslednju šansu da preuzmete 2000 RSD bonusa dobrodošlice bez depozita, za onlajn slot zabavu i odigravanje tiketa

ЈОШ САМО ОВОГ ВИКЕНДА – ЧЕКА ВАС ДУПЛО ВЕЋИ БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ У АДМИРАЛБЕТ-У

Foto: Profimedia

Stigli smo do samog finala Svetskog prvenstva u fudbalu, koje se igra u nedelju od 16h, između aktuelnog šampiona Francuske i Argentine na stadionu "Lusail", koji se smatra najvećim zdanjem turnira u Kataru.

Ukoliko niste do sada, ovaj vikend je vaša poslednja šansa da preuzmete duplo veći bonus dobrodošlice u AdmiralBet-u koji, između ostalog, možete da iskoristite tako što ćete podržati vašeg favorita u finalnom duelu na Mundijalu.

Potrebno je samo da se registrujete i verifikujete vaš nalog na AdmiralBet sajtu ili aplikaciji i odmah nakon toga će vam stići 2000 dinara bonusa dobrodošlice, bez depozita.

Dobijena bonus sredstva, svi novi igrači mogu da iskoriste po sopstvenom izboru - za duplo više zabave na slotovima i za sportsko klađenje.

Pa tako, ukoliko već danas odigrate tiket i želite da prekratite vreme do finalne utakmice koju čeka ceo svet, bonus možete da iskoristite i na nekom od onlajn slotova. Pored najšire sportske ponude i najboljih kvota, na novoj AdmiralBet aplikaciji i sajtu čeka vas i preko 1500 igara vrhunskih slot provajdera, među kojima su od nedavno i Habanero slotovi.

Takođe, preuzeta bonus sredstva možete iskoristiti i na tiket staviti duel Maroka i Hrvatske koji će, u borbi za treće mesto na Mundijalu, biti odigran dan ranije, na stadionu "Kalifa". Meč je na programu u subotu, 17. decembra, sa početkom takođe od 16h.

Da podsetimo, Francuska je do finala prošla nakon trijumfa nad Marokom u polufinalu rezultatom 2:0, dok su Argentinci bili nešto bolji u polufinalnom meču protiv Hrvatske i slavili pobedu sa 3:0.

Ne propustite ovu sjajnu mundijalsku ponudu AdmiralBet-a i uz duplo veći bonus dobrodošlice, koji je AdmiralBet pripremio za sve nove igrače podržite vaše favorite u samom finalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Ukoliko pratite utakmice iz kafića, predlažemo da večeras svratite do najbližeg AdmiralBet lokala gde uz odigrani tiket dobijate piće gratis a možete da osvojite i Carlsberg majicu, u akcijama koje traju sve do kraja Mundijala, još samo ovog vikenda.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna