OBRAČUN PRVOG I DRUGOG NA TABELI: Ova dva tima bi trebala da vode glavnu reč u plej-ofu

V.M.

25. 02. 2024. u 12:25

APSOLUTNI derbi 21. kola italijanske Superlige odigraće Peruđa i Trentino. Meč se igra u ''Pala Bartonu'' sa početkom od 18 časova.

ОБРАЧУН ПРВОГ И ДРУГОГ НА ТАБЕЛИ: Ова два тима би требала да воде главну реч у плеј-офу

Foto Profimedia

Ovo će biti duel timova koji su najviše pokazali do sada i sa vodećih pozicija će dočekati plej-of koji je veoma blizu jer se regularna sezona završava iduće nedelje.

U boljoj poziciji je branilac titule Trentino koji dominira Superligom ove sezone i sa skorom 19-1 samouvereno drži prvo mesto na tabeli koje će mu doneti prednost domaćeg terena u doigravanju.

Odlično mu ide i u Ligi šampiona gde je preko nedelje savladao Berlin sa 3:0 u prvoj utakmici četvrtfinala i trebalo bi da se desi veliko čudo kako ne bi nastupao u polufinalu.

Dovoljno o dominaciji i ritmu u kojem se nalazi Trentino govori da je izgubio samo jedan set na poslednjih pet utakmica u svim takmičenja.

Ipak, Mikjeleto, Lavija, Sbertoli i ostali će danas biti autsajderi po kladionicama jer idu na noge odmornijoj Peruđi koja je imala više vremena da se pripremi za ovaj meč.

Domaćin je bio u blagom padu forme početkom februara kada je poražen od Pjaćence i Verone, ali nakon toga je ostvario rutnske trijumfe nad Ćisternom i Padovom, te se bez većih problema vratio na pobedničku stazu.

Biće zanimljivo ispratiti kako će trener Anđelo Lorenzeti spremiti ovaj meč jer on jako dobro poznaje igrače Trentina koje je vodio u periodu od 2016. do 2023. godine.

Takođe, vredi istaći da je Peruđa već osvojila tri trofeja ove godine, Svetsko klupsko prvenstvo, Superkup i Kup Italije.

Današnji rivali se se sastali dva puta od starta sezone i oba tima su upisala po pobedu rezultatom 3:1.

Očekujemo jedan neizvestan meč i zbog toga verujemo da će granica poena biti prebačena, a ne nas začudilo i da se odigra punih pet setova.

NAŠ TIP: +183,5 (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)