PODRAŠČANIN I DRUŽINA SU NEZAUSTAVLJIVI: Trentino vodi glavnu reč u Seriji A

V.M.

24. 01. 2024. u 12:54

U derbiju 16. kola italijanske odbojkaške lige Trentino će ugostiti Milano (20.30).

ПОДРАШЧАНИН И ДРУЖИНА СУ НЕЗАУСТАВЉИВИ: Трентино води главну реч у Серији А

Foto: Privatna arhiva

Italijanski gigant izgleda impresivno ove sezone i među glavnim je favoritima u svakom takmičenju u kojem nastupa.

Prvi je na tabeli Serije A sa skorom 14-1, plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona, kao i polufinale Kupa Italije. Jedini neuspeh Podraščanin i družina imali su u Superkupu gde je bolja od njih bila Peruđa.

Pored sjajnih igara, Trentino radi odličan posao i van terena jer je skoro produžio ugovore sa tri veoma bitna igrača. Svakako najbitniji je najtalentovaniji odbojkaš sveta Alesandro Mikjeleto, a uz njega do 2027. boje kluba sigurno će braniti Sbertoli i Lavija.

Svoju klasu domaćini su pokazali proteklog vikenda kada su bez većih problema savladali Pjaćencu u gostima sa 3:1 (25:18, 19:25, 25:16, 25:15).

Danas će im rival biti još jedna veoma kvalitetna ekipa, Milano. Gosti su prošle godine iznenadili sve svojim nastupima u plej-ofu gde su dogurali do polufinala u kojem je bolji od njih bio Lube (2:3 u seriji).

Milano je preko leta dodatno ojačao ekipu i nada se da i ove godine može da ponovo sličan uspeh. Najveće ime koje je došlo u grad mode je Matej Kazijski koji je prošle godine bio veoma bitan šraf u šampionskoj ekipi Trentina.

Pored njega u sastavu su još igrači poput Išikave, Pora, Lozera i Regersa, tako da menadžer Roberto Pjaca ima izuzetno kvalitetan roster na raspolaganju.

Proteklog vikenda Milano je gostovao Lubeu, gubio je sa 0:2, ali uspeo je da se vrati i odvede meč u peti set, ali do potpunog preokreta nije mogao.

U prvom delu sezone Trentino je savladao Milano sa 3:1, a mi verujemo će večeras granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +175,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona