OBRAČUN BOMBARDERA: Čiji servis će prevagnuti?

V.M.

07. 08. 2023. u 12:40

VEČERAS od 20.30 na mastersu u Torontu gledaćemo duel između Aleksandra Bublika i Huberta Hurkača.

ОБРАЧУН БОМБАРДЕРА: Чији сервис ће превагнути?

FOTO: Tanjug/AP

Bublik je imao veoma uspešnu sezonu na travi. Osvojio je turniru u Haleu, a nakon toga je dogurao do četvrte runde Vimbldona, gde ga je porazio Andrej Rubljov, ali tu formu nije preneo na početak američke turneje.

Odmah je ispao na startu Vašingtona, gde ga je iznenadio Gael Monfis (0:2), a i generalno gledano Kazahstanac je beležio slabe rezultate na mastersima koji se igraju na betonu ove sezone. Na Indijan Velsu i Majamiju ispadao je u prvom kolu, bolji od njega bili su Tung lin Vu, odnosno Džefri Volf.

Sa druge strane, Hubert Hurkač se muči tokom čitave sezone. To je bio slučaj i prošle nedelje kada je u Vašingtonu takođe ispao u prvom kolu, savladao ga je Majk Mo (3:6, 7:6, 6:7).

Jedini uspeh ove godine imao je u Marselju gde je osvojio turnir, ali izvan njega pružao je slabe partije skoro bilo gde da je nastupao. 

Fanovi tenisa u Srbiji ga se najbolje sećaju sa Vimbldona gde je u četvrtom kolu bolji od njega bio Novak Đoković.

Današnji rivali su se međusobno susretali šest puta, čak u pet navrata je slavio Hurkač, dok je jednom trijumfovao Bublik.

Ova dva tenisera su poznata po silovitom servisu tako da ne očekujemo veliki broj brejkova i verujemo da će granica gemova biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +21,5 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)