TRAKTORDŽIJAMA DOVOLJAN BOD DA OSTANU U SUPERLIGI: IMT-u neće biti lako na ''teškom terenu'' u Subotici

V.M.

24. 05. 2024. u 09:40

U okviru poslednjeg kola Superlige Srbije fudbaleri Spartaka će ugostiti IMT koji se grčevito bori za opstanak. Meč se igra na ''Gradskom stadionu'' u Subotici i počinje u 18.30.

ТРАКТОРЏИЈАМА ДОВОЉАН БОД ДА ОСТАНУ У СУПЕРЛИГИ: ИМТ-у неће бити лако на тешком терену у Суботици

FOTO: M. Vukadinović

IMT ove godine debituje u srpskoj eliti i nadomak je toga da ostvari opstanak, uoči poslednjeg kola nalazi se tik iznad mesta koja vode u baraž, a kako bi tu i ostao, sve što mu je potrebno je da osvoji bod na današnjem gostovanju u Subotici.

Ključnu pobedu ''traktoristi'' su ostvarili u prošlom kolu kada su savladali direktnog rivala u borbi za opstanak, ekipu Voždovca sa 2:1 i zahvaljujući tom trijumfu imaju dva boda više od Javora koji je ispod njih na tabeli.

Takođe, bitna stavka je to da su gosti regularni deo sezone završili ispred Javora i zbog toga će, u slučaju toga da imaju isti broj osvojenih poena posle današnjih susreta, biti ispred njih na tabeli.

Što se tiče Spartaka, on je odavno obezbedio opstanak, ubedljivo je najbolja ekipa od onih koje se nalaze u plej-autu i nalazi se u seriji od čak sedam utakmica bez poraza.

Na oba ovosezonska duela Subotičani su savladali IMT, prvo sa 2:1 pred svojim navijačima, a zatim i 1:0 u gostima.

Teren u Subotici će biti težak za igru, predviđa se da će padati kiša za vreme utakmice i zbog toga očekujemo dosta tvrd meč bez puno pogodaka i predlažemo ''iks''.

NAŠ TIP: X (kvota 2,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)