CRVENA ZVEZDA NE PRESTAJE DA MELJE: Sledeći na tapetu je fenjeraš iz Surdulice

V.M.

07. 04. 2024. u 07:30

FUDBALERI srpskog šampiona gostovaće Radniku iz Surdulice u okviru 29. kola Superlige Srbije (19.00).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА МЕЉЕ: Следећи на тапету је фењераш из Сурдулице

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Dominacija Crvene zvezde srpskim fudbalom se nastavlja, dovođenje Vladana Milojevića se ispostavilo kao pun pogodak i branilac titule je sve bliži tome da plej-of dočeka na prvoj poziciji tabele Superlige.

Srpski stručnjak zna kako da izvuče maksimum iz svakog igrača, naštelovao je ekipu koja izgleda odlično i na devet utakmica od starta prolećnog dela takmičenja ''crveno-beli'' su upisali osam pobeda uz remi sa Partizanom (2:2) kojem beže četiri boda.

Poslednja žrtva ''crveno-belih'' bio je IMT koji je rutinski savladan početkom nedelje na stadionu ''Rajko Mitić''. Zvezda je slavila sa 2:0, a u listu strelaca su se upisali mladi Šljivić i starosedelac Milan Rodić.

Danas će za rivala imati poslednjeplasiranu ekipu, Radnik  koji se polako sprema za drugu ligu, ali Vladan Milojević sigurno neće dozvoliti da dođe do opuštanja, pogotovo jer su domaćini u prošlosti umeli da namuče Zvezdu i na poslednjih pet međuosbnih duela pored tri trijumfa branionca titule viđen je remi i pobeda Surduličana.

Ono što je karakteristično za Zvezdu od povratka Milojevića je to da ekipa redovno postiže između dva i četiri gola na utakmici, ta brojka je samo jednom bila prebačena (protiv Kragujevca) i naši čitaoci bi mogli dodatno da obrate pažnju na taj podatak kada popunjavaju svoj tikete.

Što se tiče Radnika, kao što smo već rekli on grca na samom dnu tabele i očekuje ga gotovo nemoguća borba za opstanak. Zacementiran je za poslednje mesto sa samo 14 osvojenih bodova, a ovaj meč očekuje u katastrofalnoj seriji od pet vezanih poraza u kojima je postigao samo dva gola.

Domaćina je posebno zaboleo onaj neuspeh početkom nedelje, kada je poveo protiv direktnog rivala u bici za opstanak, Železničara, ali ne samo da nije uspeo da sačuva prednost već je ''pančevačka dizelka'' rutinski slavila sa 3:1.

Zbog svega navedenog, Surduličani nemaju mnogo čemu da se nadaju na današnjem duelu, ali ''lopta je okrugla'' i iznenađenja su uvek moguća, mada ne vidimo kako bi ono moglo da se dogodi na ovom duelu.

Nema promena što se tiče zdravstvene situacije ni kod jednih ni drugih, tako da će oba trenera imati iste igrače na raspolaganju kao u prošlom kolu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: G 2-4 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)