ENRIKE OPITIMISTIČAN OKO OSTANKA MBAPEA: Španac uoči derbija izjavio da misli da postoji šansa da Kilijan i sledeće godine bude u Parizu

V.M.

31. 03. 2024. u 12:37

FUDBALERI PSŽ-a će u okviru 27. kola francuske Lige 1 gostovati na ''Velodromu'' (20:45), a uoči meča u centru pažnje bio je Luis Enrike koji je u intervjuu sa Amazon prajmom najavio mogućnost da Mbape ostane u Parizu posle ovog leta.

ЕНРИКЕ ОПИТИМИСТИЧАН ОКО ОСТАНКА МБАПЕА: Шпанац уочи дербија изјавио да мисли да постоји шанса да Килијан и следеће године буде у Паризу

Foto Profimedia

Iako svi mediji širom Evrope pišu kako će Kilijan Mbape gotovo sigurno pojačati Real na leto, Luis Enrike veruje da postoji mogućnost da on ostane i nakon ovog leta. Kao što Španac navodi, Mbape i dalje nije potpisao nikakav predugovor i sve opcije su mu otvorene, a istakao je i da njegov tim ima šansu da osvoji četiri trofeja ove sezone što smatra da bi ga motivisalo da produži saranju sa ''svecima'' još dugi niz godina.

Ako na to dodamo da je usred priča da je sve dogovrio sa Realom, Mbape otišao na večeru kod francuskog predsednika Makrona možda Enrike zna šta drugi ne znaju i nije nemoguće da se Kilijan u poslednjem trenutku predomisli kao što je bio slučaj pre dve godine kada je takođe bio blizu prelaska u Madrid.

Što se tiče večeršanjeg meča, gledaćemo obračun dva giganta francuskog fudbala koji su se pred pauzu nalazili u dosta promenljivim formama.

Iako je bio neporažen na poslednjih pet ligaških utakmica, PSŽ je ostvario samo dve pobede što je zaista slabo s obzirom koliko je kvalitetniji od ostatka Lige 1, dok je Marselj u istom tom periodu sakupio devet bodova i donekle pokazao nešto bolje igre po dolasku Žana Luija Gasea na klupu.

Ako pogledamo tabelu, dosta bolje ide gostu koji je prvi sa deset bodova prednosti u odnosu na Brest, dok domaćin pati zbog slabog otvaranja prvenstva i nalazi se na sedmom mestu.

U prvom delu sezone, PSŽ je ubedljivo savladao Marselj sa 4:0, a generalno gledano može se reći da mu je tim sa ''Velodroma'' postao redovna mušterija jer ga je savladao četiri puta na minulih pet susreta.

NAŠ TIP: Gost daje 2-3 gola (2,20)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)