LAK ZADATAK ZA ZVEZDU: ''Crveno-beli'' čuvaju prvo mesto pred početak plej-ofa

V.M.

30. 03. 2024. u 08:05

FUDBALERI srpskog šampiona gostovaće Javoru u okviru 27. kolu Superlige Srbije (16:00).

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ЗВЕЗДУ: Црвено-бели чувају прво место пред почетак плеј-офа

FOTO: FK Crvena zvezda

Dolazak Vladana Milojevića doneo je sve ono čemu su se navijači nadali kada su čuli da se njihov voljeni trener vraća na klupu za drugi deo sezone. Iskusni stručnjak zna kako da izvuče maksimum iz svakog igrača, naštelovao je ekipu koja izgleda odlično i na sedam utakmica od starta prolećnog dela takmičenja ''crveno-beli'' su upisali šest pobeda uz remi sa Partizanom.

Za vreme tih odličnih rezultata, Zvezda je pobeđivala ekipe poput TSC-a, Čukaričkog i Novog Pazara, tako da joj je je pred plej-of ostalo da igra protiv timova iz donjeg dela tabele, pa bi doigravanje trebala dočekati na prvom mestu jer ima četiri boda prednosti u odnosu na Partizan.

Najubedljiviji trijumf gosti su upisali pred reprezentaivnu pauzu kada su sa 5:0 savaladi Radnički 1923 koji je pre tog meča bio jedina perfektna ekipa prolećnog dela sezone, a za vreme pauze Zvezda je u prijateljskom meču nadigrala i Zenit (1:0), tako da u ozbiljnom naletu pred gostovanje u Ivanjici.

Što se tiče Javora, on je veoma slabo igrao za vreme februara, ali početkom marta se vratio na pobedničku stazu. Upisao je veoma bitne trijumfe nad Radnikom i Železničarom kojima se odvojio od donjeg dela tabele i sada je 12. sa 28 sakupljenih bodova na svom saldu.

Nada domaćinu da možedo iznenađenja to što je teren u Ivanjici izuzetno težak za igru, ali i pored toga što su fudbaleri Javora navikli da igraju na njemu kvalitet je na strani Zvezde koja je veliki favorit na današnjem duelu.

Tradicija međusobnih duela je naravno na strani ''crveno-belih'' koji su slavili na poslednja četiri obračuna ovih timova, uključujući trijumf iz prvog dela sezone kada je bilo 3:2 na ''Marakani''.

Iako je ostvari uzastopne pobede pre pauze, ne vidimo kako Javor može da zaustavi razigranu Zvezdu, dvojka je fiks, a mi bi je pojačali golovima s obzriom da su gosti na osam mečeva u prolećnom delu kamapnje postigli 20 pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,56)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!