KRAGUJEVČANI IGRAJU NEVEROVATAN FUDBAL: Radnički je perfektan u prolećnom delu sezone!

V.M.

13. 03. 2024. u 10:03

KRAGUJEVČANI će pokušati da upišu šesti uzastopni trijumf kada budu dočekali Železničar na ''Čika Dači'' (14.00).

КРАГУЈЕВЧАНИ ИГРАЈУ НЕВЕРОВАТАН ФУДБАЛ: Раднички је перфектан у пролећном делу сезоне!

FOTO: M. Vukadinović

Domaćini igraju fantastično u drugom delu sezone, imaju perfektan učinak od pet pobeda na isto toliko utakmica koje su ih ''lansirale'' u vrh tabele i sada biju bitku sa Čukaričkim za četvrto mesto koje vodi u Evropu.

Niz od pet vezanih superligaških trijumfa je najduži u istoriji kluba, a proteklog vikenda su ga produžili na prilično dramatičan način jer su savladali Radnik pogotkom Bevisa u 92. minutu.

Velike zasluge za ove uspehe idu treneru Feđi Dudiću koji radi fantastičan posao, na pres-konferenciji uoči meča pohvalio je svoje izabranike za uložen rad, ali istakao je da moraju ostati prisebni i pustiti da rezultati govore umesto njih.

– Ovi rezultati nisu plod slučajnosti, već su deo jednog dugoročnog procesa, rada i truda koji smo uložili u prethodnom periodu. Mislim da smo zahvaljujući ovim dobrim rezultatima izgradili pobednički karakter i uveren sam da nam tek predstoje velike stvari. Kao što surfer kada uhvati talas, on ne silazi i ne popušta, tako ćemo i mi nastojati da produžimo ovu seriju pobeda. Važno je samo da ostanemo čvrsto na zemlji, da ćutimo i radimo i pustimo da ostvareni rezultati govore umesto nas. 

Sa druge strane, novajlija iz Pančeva se očekivano muči i nalazi se u borbi za opstanak.

Trenutno su predzadnji na tabeli sa 22 osvojena boda, ali ako danas dođu do pobede, izdigli bi se sa dna i u zavisnosti od ostalih rezultata mogli bi se popeti čak na 13. mesto.

Gosti su proteklog vikenda ostvarili prvi trijumf u drugom delu sezone, gubili su na poluvremenu sa 1:2 protiv direktnog rivala u borbi za opstanak Radničkog iz Niša, ali uspeli su da preokrenu golovima Hajdina i Lakićevića i tako dođu do vrednih bodova.

Zdravstvena situacija je dosta dobra u oba tabora i neće biti bitnijih izostanaka na današnjem duelu.

Radnički je u prvom delu sezone savladao Železničar sa 2:0, a mi očekujemo da to ponovo učini i tako produži svoj pobednički niz.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)