"ORLOVI" ĆE SKUPO PRODATI KOŽU: Šampionska zvona već se čuju u Ajndhovenu

O. M.

08. 03. 2024. u 10:32

EREDIVIZIJA u Holandiji ulazi u 25. kolo takmičenja koje se otvara derbijem između Go ahed iglsa i vodećeg PSV Ajndhovena.

ОРЛОВИ ЋЕ СКУПО ПРОДАТИ КОЖУ: Шампионска звона већ се чују у Ајндховену

Foto Profimedia

Orlovi igraju dobro ove sezone. Imaju po 10 pobeda i sedam poraza i remi. Trenutno su na šestom mestu i uz malo sreće i veštine mogli bi da se nađu u konkurenciji za evropska takmičenja.

Pobedili su kod kuće u prošlom kolu protiv Valvijka 1:0. Domaćin je bio dominantniji na terenu, imao 30 pokušaja do gola, ali je samo jednom lopta pogodila mrežu. U 61. minutu precizan je bio Jakob Brom.

Pre toga su izgubili od Tventea sa 3:0, pobedili Herenven sa 2:0 i remizirali sa Zvoleom 1:1.

PSV suvereno vlada vrhom tabele Eredivizije. I dalje nemaju poraz, a samo tri ekipe su uspele da im iščupaju po bod. Trenutno imaju deset bodova više od Fejenorda i jednu ruku su već stavili na šampionski štit.

U prošlom kolu PSV je ugostio Fejenord. Postigli su gol već u četvrtom minutu, dobro kontrolisali loptu, ali su do 61. minuta primili dva gola. Čekali smo 71. minut da PSV izjednači, posle čega su se gosti uglavnom branili i rezultat je ostao nerešen.

U ranijem kolu PSV je deklasirao PEC Zvole sa 7:1. Pobedili su Herakle sa 2:0 i Volendam 5:1. PSV je postigao najviše golova u ligi do sada, a pozitivna gol-razlika je 66 golova, što odavno nismo videli.

NAŠ TIP: 2&2-5

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)