TIM IZ PRESTONICE HVATA POSLEDNJI VOZ ZA PLEJ-OF: Gosti vode potpuno drugačiju bitku, onu za opstanak

V.M.

05. 03. 2024. u 11:22

U zaostaloj utakmici 27. kola engleske Lige dva fudbaleri Vimbldona će u prestonici dočekati Grimzbi (20.45).

ТИМ ИЗ ПРЕСТОНИЦЕ ХВАТА ПОСЛЕДЊИ ВОЗ ЗА ПЛЕЈ-ОФ: Гости воде потпуно другачију битку, ону за опстанак

Profimedia

Nakon veoma loše serije rezultata i samo jednog osvojenog boda na četiri utakmice, domaćini su proteklog vikenda upisali vredan trijumf savladavši MK Dons na dramatičan način, pogotkom Kurtisa u sudijskoj nadoknadi (1:0).

Tom pobedom održali su se u borbi za plej-of, ali danas bi morali ponovo da slave ako žele da se približe vrhu tabele sa svog desetog mesta jer im trenutno sedmoplasirani Gilingem beži četiri boda.

Sa druge strane, Grimzbi vodi potpuno drugačiju borbu, onu za opstanak. Na poslednje dve utakmice osvojio je četiri boda remijem sa Morekambom i trijumfom nad Forest grinom pa se pomakao na 21. mesto na tabeli.

Upravo je ta pobeda nad Forest grinom bila veoma bitna jer su oni prvi tim ispod crte i sada im današnji gosti beže šest poena.

Popularni ''marinci'' se baš muče na strani ove sezone, upisali su samo jednu pobedu na 15 gostovanja, tako da bi im i bod bio veliki uspeh na večerašnjem duelu.

U prvom delu kampanje ovi timovi su odigrali 0:0 na ''Blundel parku'', a tradicionalno igraju na malo golova u poslednje vreme i na poslednja tri međusobna duela viđena su samo dva pogotka.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,77)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)