VUČICA JE U NALETU: Isto se može reći i za momke sa ''Brijantea''

V.M.

02. 03. 2024. u 11:15

U jednoj od zanimljivijih utakmica 27. kola italijanske Serije A fudbaleri Monce će ugostiti Romu (18:00).

ВУЧИЦА ЈЕ У НАЛЕТУ: Исто се може рећи и за момке са Бријантеа

Foto: Profimedia

Ovo će biti obračun timova koji se nalaze u fantastičnim formama, domaćin je neporažen više od mesec dana, dok su gosti u seriji od tri vezane pobede u svim takmičenjima i trebali bi da gledamo dosta dobru utakmicu.

Danijele de Rosi je preporodio Romu od kada je zaseo na klupu, ima izuzetnu podršku navijača koji ga izuzetno cene i to se prenosi na igrače koji pružaju odlične partije.

Na šest prvenstvenih utakmica od kada je preuzeo kormilo, De Rosijeva četa je upisala pet pobeda uz očekivan poraz od Intera, izdigla se na šesto mesto na tabeli i u završnici sezone će pokuašati da obezbedi plasman u Ligu šampiona.

Novina koju je mladi stručnjak uneo je igranje sa četiri odbrambena igrača umesto pet, a očigledno je da ekipa igra dosta ofanzvinije nego pod Morinjom.

Roma redovno postiže dva gola po meču, ponekad i više, a glavne zasluge za idu fenomenalnom Paolu Dibali koji je ubediljvo najbolji igrač ekipa, a svoju klasu je pokazao u prošlom kolu kada je het-trikom sam savladao Torino (3:2) i zapalio ''Olimpiko''.

Sa druge strane, slično se može reći i za Moncu koja je neporažena na poslednjih pet ligaških utakmica na kojima je sakupila 11 bodova i nalazi se u fantastičnom ritmu.

Za vreme tog niza najimpresivnija je bila pobeda u derbiju nad Milanom (4:2), koju je propratio trijumf nad fenjerašom Salernitanom (2:0) proteklog vikenda.

Italijanski mediji obasipaju hvalospevima Rafaela Paladina koji radi sjajan posao sa domaćinima i pišu da bi na leto mogao da preuzme neku ''jaču'' ekipu i tako napravi iskorak u karijeri.

Zdravstvena situacija je dobra u obe ekipe, neće biti samo Kaprarija i Gomeza sa jedne, odnosno Ejbraham sa druge strane.

U prvom delu sezone Roma je savladal Moncu sa 1:0 na dramatičan način pogotkom El Šaravija u 90. minutu, a danas očekujemo nešto otovreniju utakmicu sa više golova.

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)