BIVŠI PRVOLIGAŠ U KRIZI: Ne zna za pobedu već pet kola

V.M.

26. 02. 2024. u 11:34

U okviru 27. kola Erstedivizije fudbaleri Jong AZ-a će ugostiti NAK Bredu (20.00).

БИВШИ ПРВОЛИГАШ У КРИЗИ: Не зна за победу већ пет кола

Foto: Profimedia

Domaćin je podigao nivo igre i neporažen je na poslednja tri duela u kojima je savladao Rodu i Jong Utreht, a nakon toga je remizirao sa Den Bošom u utakmici bez golova.

Popeo se na sedmo mesto na tabeli, ali zbog igranja prvog tima u Erediviziji neće moći da se plasiraju u elitu, tako da igraju bez pritiska drugi deo sezone, što je možda opustilo igrače koje beleže odlične rezultate.

Jong AZ je poznat kao dosta dobra domaćinska ekipa u Erstediviziji i na 13 odigranih utakmica kod kuće sakupio je 26 bodova.

Sa druge strane, NAK se baš muči i nikako ne uspeva da pronađe izlaz iz krize. Jedinu pobedu u 2024. godini ostvario je pre mesec i po dana kada je savladao Emen, a nakon toga je na pet mečeva doživeo dva poraza uz tri odigrana remija.

Zbog te serije mečeva bez trijumfa bivši prvoligaš je pao na deseto mesto i mora da podigne formu ukoliko želi da se bori za plej-of.

Goleade su česta pojava na mečevima večerašnjih rivala i na njihova poslednja tri međusobna duela viđeno je čak 13 pogodaka.

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK! Ne ide na EURO 2024 jer mu devojka previše dobro izgleda - pa je odlepio?! (FOTO/VIDEO)