KADA IGRAJU ''ZEBRE'' VELIKE SU ŠANSE ZA ''IKS'': Da li će to biti slučaj i na ''Marasiju''?

V.M.

24. 02. 2024. u 12:15

U okviru 26. kola italijanske Serije A, Đenova će na ''Marasiju'' dočekati Udineze (20:45).

КАДА ИГРАЈУ ЗЕБРЕ ВЕЛИКЕ СУ ШАНСЕ ЗА ИКС: Да ли ће то бити случај и на Марасију?

FOTO: Tanjug/AP

Iako se ove sezone tek vratila u elitu, Đenova prikazuje da tu pripada, trenutno je 12. na tabeli i ima čak deset poena prednosti u odnosu na Veronu koja je prva ispod crte, tako da briga oko opstanka, bar za sada, nema.

Forma domaćina govori da je neće ni biti, jer su popularni ''grifoni'' na poslednjih deset ligaških utakmica doživeli samo jedan poraz uz tri pobede i čak šest remija.

Glavna odlika ove ekipe je odlična defanzvina igra, jako je teško postići gol protiv Đenove i na pomenutih deset mečeva samo jedanput su primali više od jednog gola i to protiv razigrane Atalante koja sigurno korača ka Ligi šampiona (1:4).

Sa druge strane terena biće majstori za remije, fudbaleri Udinezea koji su čak 14 puta ove sezone u Seriji A igrali nerešeno, ubedljivo najviše od svih timova ne samo u Kalču, već svim ''ligama petice''.

Gabrijele Ćofi je uspeo da prodrma ekipu na svom drugom mandatu na klupi ''zebri'' i na minule tri utakmice njegovi izabranici su osvojili pet bodova kojima su pobegli iz opasne zone, mada iako su 14. imaju ne velikih tri poena prednosti u odnosu na Veronu.

Udineze je neporažen u februaru i pored remija sa Moncom i Kaljarijem, ostvario je veoma impresivan trijumf na ''Alijanc stadionu'' gde je bio bolji od Juventusa.

U prvom delu sezone večerašnji rivali su odigrali veoma zanimljiv meč u kojem je viđena podela plena, 2:2.

NAŠ TIP: |XvX (kvota 1,62)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?