VOŽDOVAC JE SILOVIT PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Niko nije odneo tri boda sa ''Krova'' ove sezone

V.M.

19. 02. 2024. u 10:15

ZAVESU na 21. kolo spustiće Voždovac i Napredak koji se sastaju na popularnom ''Krovu'' od 17 časova.

ВОЖДОВАЦ ЈЕ СИЛОВИТ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА: Нико није однео три бода са Крова ове сезоне

FOTO: M. Vukadinović

Domaćin je poznat kao ekipa koja se oslanja na mlađe igrače i ima jedan od najneiskusnijih sastava u ligi, ali i pored toga beleži veoma dobre rezultate, posebno pred svojim navijačima.

Pred ovo kolo Voždovac se nalazio na mestu koje je vodilo u plej-of, ipak, zbog pobeda Mladosti i Radničkog 1923 pao je na devetu poziciju i sada mora da slavi kako bi se vratio u gornji dom.

Karakteristično za mladu ekipu, zmajevi imaju velike oscilacije u igrama, ali pred svojim navijačima nastupaju na veoma visokom nivou, a najbolje o tome svedoči to da nemaju nijedan poraz kod kuće ove sezone!

Odigrali su deset mečeva na ''Krovu'' i ostvarili su šest pobeda uz četiri remija.

Na otvaranju prolećnog dela sezone, Voždovac je imao najteži mogući zadatak. Gostovao je Crvenoj zvezdi i poražen je sa 2:1 na ''Marakani''.

Danas će imati dosta lakšeg rivala, jer im na noge dolazi Napredak koji igra po principu toplo-hladno ove sezone i trenutno je 11. na tabeli sa 22 sakupljena boda.

''Čarapani'' su drugi deo kampanje započeli remijem sa Spartakom, 1:1.

Ono što je veliki problem za goste je postizanje golova, imaju jedan od najgorih napada u ligi i samo su 18 puta tresli mrežu protivnika.

Prvi međusobni duel ovih timova pripao je Napretku (2:1), a mi verujemo da će Voždovac ostati neporažen pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,77)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!