TRADICIJA JE NA STRANI KNEŽEVA: Monako ne bi trebao da ima problema sa današnjim rivalom

V.M.

18. 02. 2024. u 10:05

U okviru 22. kola francuske Lige 1 fudbaleri Monaka će ugostiti Tuluz na stadionu ''Luj ||'' (15:00).

ТРАДИЦИЈА ЈЕ НА СТРАНИ КНЕЖЕВА: Монако не би требао да има проблема са данашњим ривалом

Foto Profimedia

Domaćin igra dobar fudbal ove sezone, četvrti je na tabeli, ali danas ima priliku da se trijumfom popne na drugo mesto i tako preuzme primat u borbi za plasman u Ligu šampiona jer od bitke za titulu nema ništa zbog dominacije PSŽ-a.

Monako je proteklog vikenda ostvario veoma bitnu pobedu kada je bio bolji od Nice sa 3:2 kojom je prekinuo niz od tri vezana prvenstvena meča bez trijumfa i danas će imati odličnu priliku da uhvati zalet pred svojim navijačima i upiše nova tri boda.

Na noge mu dolazi umorni Tuluz koji je preko nedelje igrao veoma iscrpljujuć meč sa Benfikom u plej-ofu za osminu finala Lige Evrope. Francuski predstavnik je pružio sjajan otpor, ali je potklekao u završnici (1:2) i velikan iz Lisabona će imati gol prednosti pred revanš koji je na programu u četvrtak.

Gostima ne ide dobro u Ligi 1, trenutno su 14. na tabeli, tako da nije nemoguće da se trener Martinez Novel fokusira na revanš i odmori nekoliko bitnih igrača jer Liga Evrope može biti spas do sada slabe sezone ''ljubičastih''.

Takođe, tradicija je na strani Monaka koji je slavio na četiri od poslednjih pet međusobnih duela ovih timova, uključujući onaj iz prvog dela sezone kada je bilo 2:1 za ''kneževe''.

Što se tiče izostanaka domaćin će biti bez Embola, Kaja Enrikea i Vandersona, dok će sa druge strane meč propustiti Kebel i Abukan.

Verujemo da će četa Adija Hitera rutinski odraditi posao pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,57)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu