TEŠKO GOSTOVANJE ZA DINAMO: ''Modri'' su autsajderi u Andaluziji

V.M.

15. 02. 2024. u 08:35

U prvoj rundi nokaut faze Lige konferencija fudbaleri Betisa će ukrstiti koplja sa Dinamom iz Zagreba. Prvi meč se igra na ''Benito Viljamarinu'' sa početkom u 21 čas.

ТЕШКО ГОСТОВАЊЕ ЗА ДИНАМО: Модри су аутсајдери у Андалузији

Foto Profimedia

Domaćin je dosta dobro započeo 2024. godinu i na poslednjih pet utakmica je ostvario tri pobede uz remi i poraz od Barselone.

Proteklog vikenda savladao je Kadiz bez većih problema sa 2:0, popeo se na šesto mesto tabele La lige i očekuje ga još jedna zanimljiva sezona u kojoj će se boriti za plasman u Evropu.

Ono što raduje trenera Pelegrinija je to što se protiv ''žute podmornice'' u listu strelaca upisao Pablo Fornals koji je krajem prelaznog roka na njegovo insistiranje doveden iz Vest hema i već se pokazuje kao veoma dobro pojačanje.

Betis je evropsku odiseju ove sezone započeo u Ligi Evrope iz koje je ispao na šokantan način. 

Naime, u poslednje kolo grupe faze ušao je kao prvi na tabeli grupe ''C'', ali je poražen na svom terenu od Rendžersa (2:3), a uz to je Sparta savladala Aris i ti rezultati su ga spustili na treće mesto, tačnije plasman u nokaut fazu Lige konferencija.

Sa druge strane, kada su formirane grupe delovalo je da će Dinamo rutinski proći u nokaut fazu Lige konfencija, ali to nije bio slučaj. Mučio se većim delom grupne faze i plasman dalje obezbedio je trijumfuma nad Balkanijem, odnosno Asatanom koji su mi bili dosti za drugo mesto, iza neprikosnovenog Plzenja.

Da Dinamo nije na nivou iz prethodnih nekoliko godina vidi se i u domaćem prvenstvu gde tokom čitavog toka kaska za liderima i trenutno je treći sa šest poena zaostatka u odnosu na vodeću Rijeku koja je odigrala meč više od njega.

Najbolji primer te neubljive igra ''modrih'' videli smo proteklog vikenda kada su remizirali 2:2 sa Lokomotivom, a vredi istaći da su dva puta zaostajali u tom malom gradskom derbiju i oba puta ih je u susret vraćao iskusni Bruno Petković.

Što se tiče izostanak oba tima imaju problema sa njima, domaćini su bez Bartre, Rodrigeza, Abnera i ponajboljeg igrača ekipe Iska, dok će u redovima gosta meč propustiti Drmić, Rog i Stojković, a pod uptinikom su Šutalo, Emreli i Moharami.

Betis igra dosta tvrde utakmice, a kako verujemo da će on biti taj koji će nametnuti tempo i stil igre na ovom meču predlažemo duplu šansu na domaćina uz malo pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)