NAPOLI NIJE DAO GOL NA DVE VEZANE UTAKMICE: Protivnik iz grada ljubavi idealan za prekid posta

V.M.

04. 02. 2024. u 10:23

U 23. kolu Serije A branilac titule će na stadionu ''Dijego Armando Maradona'' dočekati ekipu Verone (15:00).

НАПОЛИ НИЈЕ ДАО ГОЛ НА ДВЕ ВЕЗАНЕ УТАКМИЦЕ: Противник из града љубави идеалан за прекид поста

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je prošle godine osvojio prvu titulu posle 33 godine, Napoli je zadržao većinu igrača preko leta, ali je ostao bez trenera Spaletija i to se ispostavilo kao velika greška uprave koja nije uspela da produži saradnju sa njim.

Prvo Garsija, a zatim i Macari nisu uspeli da nateraju ekipu da igra kao što je to činila pod iskusnim Italijanom i zbog toga se partenopei nalaze na razočaravajućem devetom mestu sa 32 osvojena boda.

Domaćin je imao priliku da osvoji prvi trofej u sezoni kada je krajem januara igrao finale Superkupa sa Interom, ali je poražen rezultatom 1:0, a zatim je remizirao sa Lacijom 0:0, tako da nije postigao gol na dva vezana meča.

Glavni razlog za to je neigranje Osimena koji predvodi Nigeriju na Afričkom kupu nacija, ali danas se na teren vraćaju Kvarackelija i Zambo Angisa koji bi trebali da pokrenu ekipu.

Pogotovo jer će im rival biti slabašna Verona koja se bori za opstanak i nalazi se tik izvan zone ispadanja, ali vrlo brzo se može vratiti u nju jer je ima isto bodova kao Empoli i Kaljari koji su ispod crte.

Gosti su proteklog vikenda poveli protiv Frozinonea, ali ponovo nisu uspeli da sačuvaju prednost i podelili su plen sa novajlijom na ''Bentegodiju''.

U prvom delu sezone Napoli je savladao Veronu sa 3:1, a mi verujemo da je došllo vreme da konačno zatrese mrežu i očekujemo da to učini u prvom poluvremenu.

NAŠ TIP: D|1+ (kvota 1,68)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)