MANČINI NAŠTELOVAO ''ZELENE ORLOVE'': Mogu li do perfektnog skora u grupnoj fazi?

V.M.

25. 01. 2024. u 11:15

U okviru trećeg kola Azijskog kupa gledaćemo derbi grupe ''F'' kada se sastanu Saudijska Arabija i Tajland (16.00).

МАНЧИНИ НАШТЕЛОВАО ЗЕЛЕНЕ ОРЛОВЕ: Могу ли до перфектног скора у групној фази?

FOTO: AP/Tanjug

Nakon što ih je uspešno odveo na Svetsko prvenstvo u kojem je malo falilo da Saudijci prođu grupnu fazu, selektor Erve Renar je napustio klupu, a kao njegova zamena doveden je čuveni Roberto Mančini.

Iskusni Italijan, najpoznatiji po uspesima sa Interom, Mančester sitijem i Italijom, radi odličan posao i njegovi izabranici su odlično pripremljeni došli na turnir.

U prvom kolu su imali problema sa Omanom, ali su pokazali kvalitet u završnici meča i nakon preokreta su slavili sa 2:1, dok su posle toga rutinski odradili posao protiv Kirgistana (2:0).

Saudijska Arabija je jedna od najtrofejnijih reprezetnacija u istoriji Azijskog kupa sa tri osvojene titule, ali poslednju je osvojila 1996. godine i nada se da je upravo Mančini taj koji će ih vratiti na ton.

Trenutno su na čelu grupe ''F'' sa šest osvojenih bodova, a današnji rival biće im drugoplasirani Tajland koji je sakupio četiri poena.

''Ratni slonovi'' su na otvaranju bili bolji od Kirgistana sa 2:0, dok su nakon toga remizirali protiv Omana u utakmici bez golova.

Za njih je bitno da su se plasirali u narednu fazu, tako da će ovaj susret odigrati bez ikakvog pritiska.

Verujemo da će Saudijska Arabija sačuvati prvo mesto, a predlažemo i malo golova jer očekujemo da će igrati oprezno od samog starta.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,42)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)