"KRALJEVIĆI NE DAJU VRH TABELE: Almerija je iznenadila Đironu, čuda se ne dešavaju svakodnevno

O. M.

21. 01. 2024. u 10:00

U 21. kolu La Lige ove nedelje posle ručka sastaće se Real Madrid i Almerija.

КРАЉЕВИЋИ НЕ ДАЈУ ВРХ ТАБЕЛЕ: Алмерија је изненадила Ђирону, чуда се не дешавају свакодневно

FOTO: Tanjug/AP

Domaći tim zaostaje bod za Đironom i ne sme da dozvoli sebi neočekivani rezultat protiv poslednjeg tima u ligi protiv koga je upravo lider kiksnuo pre nedelju dana.

Real Madrid je do sada odigrao 19 utakmica, od kojih je 16 pobedio, tri odigroa bez pobednika a izgubio samo jednu, od gradskog rivala Atletika. 

"Blankosi" nisu odigrali prvenstvenu utakmicu od trećeg januara kada su savladali MAljorku. Od tzada, odigrali su dve utakmice u Superkupu Španije koji su osvojili u Rijadu, i isto toliko u Kupu kralja, gde su izgubili od Atletika. Bio je to drugi poraz izabranika KArla Ančelotija u sezoni i drugi od "jorgandžija". Prethodno su gradskog rivala pobedili na putu do titule šampiona Superkupa.

Čini se da se Almerija definitivno pomirila sa činjenicom da će ove sezone ispasti iz La lige. Na poslednjem mestu su sa samo šest bodova iz 20 mečeva i samo čudo ih može spasiti takve sudbine.

U prošlom kolu Almerija je remizirala sa Đironom i to je bilo pravo iznenađenje. Đirona je kontrolisala posed al ije Almerija bila daleko opasnija kada su prilike za gol u pitanju. 

Real je prošle godine oba puta savladao Almeriju. bilo je 4:2 i 3:1. Almerija je davne 2011. godine izborila bod, a 2008. godine je poslednji put pobedila Reala.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,58)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)