PAOK PAO U GRADSKOM DERBIJU: "Ponosu severa" dovoljan i remi za prolaz

O. M.

10. 01. 2024. u 12:33

PAOK gostuje Volosu u revanšu osmine finala grčkog Kupa. Utakmica se igra od 16 časova na stadionu "Pantesaliko" koji će biti prazan.

ПАОК ПАО У ГРАДСКОМ ДЕРБИЈУ: Поносу севера довољан и реми за пролаз

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

"Ponos severa" dolazi u Volos sa kapitalom od 1:0 iz prve utakmice. PAOK je pre tri dana poražen u gradskom derbiju od Arisa sa 2:1 i to je bio kraj serije od devet pobeda i 11 utakmica bez izgubljene za ekipu našeg reprezentativca Andrije Živkovića.

Taj poraz koštao je crno-bele pada sa prve na treću poziciju tabele Superlige. Andrija Živković je važan šraf u mašineriji "dvoglavog orla", uz bugarina Dimitrova najvažniji, pa je dobra vest za navijače što će se Srbinj vratiti posle nešto dužeg izostanka zbog povrede i oporavka.

Volos je u daleko lošijoj formi, dvanaesti na tabeli sa 14 bodova, samo dva više od Kifisije i Janine.

PAOK-u je posle pobede u prvoj utakmici dovoljan i remi, ali verovatniji ishod je pobeda "crno-belih. U svakom slučaju, Volos nikada nije uspeo da pobedi PAOK u tamičarskoj utakmici pa je teško očekivati da se to desi baš sada.

NAŠ PREDLOG: X2&3+ (kvota 1,80)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti