NE ZNA SE KO JE U GOROJ FORMI: ''Anadolijska zvezda'' gubi korak za vodećima

V.M.

10. 01. 2024. u 09:45

U zaostaloj utakmici 16. kola turske Superlige fudbaleri Karagumruka će ugostiti Kajzerispor (15.00).

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У ГОРОЈ ФОРМИ: Анадолијска звезда губи корак за водећима

Foto: Profimedia

Današnji rivali se nalaze u veoma lošem ritmu, za domaćina se može reći da je tako tokom čitave sezone jer se nalazi u zoni ispadanja, pa i ne čudi što je doživeo četiri vezana poraza.

Ali to nije slučaj sa gostom koji je igrao veoma dobro u prvom delu sezone i bio je blizu samog vrha tabele, ali nakon tri vezana poraza pao je na peto mesto i zaostaje četiri boda za Bešiktašom koji zauzima poslednju poziciju koja vodi u Evropu.

Najveći problem za Karagumruk je ofanzivna igra, postigao je samo 18 pogodaka do sada i ako tako nastavi, naći će se u grčevitoj borbi za opstanak na kraju sezone.

Što se tiče gostiju, njihova stamena odbrana je popustila u poslednje vreme, nakon što su primili 14 pogodaka u uvodnih 15 utakmica, na minula tri susreta za vreme negativnog niza čak devet puta su vadili loptu iz svoje mreže.

Kada igraju ovi timovi goleade su redovna pojava i na poslednjih pet obračuna čak četiri puta je viđeno tri ili više pogodaka na utakmici.

Verujemo da će i danas biti golova, jer je to često bio slučaj u prethodnih mesec dana kada je Karagumruk igrao kao domaćin.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,02)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)