''ZELENI'' SU UHVATILI ZALET: Ne odustaju od četvrte titule u nizu

V.M.

24. 12. 2023. u 11:43

U okviru 11. kola izraelskog prvenstva, Hapoel Hadera će ugostiti Makabi iz Haife (19:30).

ЗЕЛЕНИ СУ УХВАТИЛИ ЗАЛЕТ: Не одустају од четврте титуле у низу

Foto: Profimedia

Gosti su trostruki uzastopni prvaci Izraela, ali letos su ostali bez trenera Baraka Bahara koji je prešao u Crvenu zvezdu (u kojoj se nije dugo zadržao) i njegovo mesto je preuzeo trener omladinaca Mesaj Dego.

Njemu je trebalo malo vremena da se privkine pa je Haifa nešto slabije otvorila prvenstvo, ipak sada je uhvatila zalet i osvojila je 13 bodova na poslednjih pet utakmica.

Trenutno je četvrta na tabeli, ali odigrala je manje od utakmica od ekipa ispred sebe izuzev vodećeh Makabija iz Tel Aviva koji joj beži četiri boda.

U poslednja dva kola ''zeleni'' su pokazali veliki napadački potencijal koji poseduje ekipe i postigli su četiri gola protiv Ašdoda, odnosno tri protiv Hapoel Haife.

Niz sjajnih rezultata pokušaće da nastave protiv Hapoel Hadere koja igra promenljivo ove sezone i trenutno je deseta na tabeli.

Za razliku od njegovog rivala, glavni problem gosta je postizanje golova i samo je sedam puta do sada tresao mrežu protivnika što je ubedljivo najmanje od svih ekipa u ligi.

Proteklog vikenda poražen je od imenjaka iz Jerusalima (0:1).

Na poslednjih pet međusobnih duela ovih timova viđene su četiri pobede Makabija, mada vredi napomenuti da ni na jednom meču nije palo više od dva gola.

NAŠ TIP: 2&0-3 (kvota 2,25)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić