LISICE SIGURNO KORAČAJU KA PREMIJER LIGI: Poslednjeplasirana ekipa Čempionšipa nema šta da traži na ''King pauver stadionu''

V.M.

23. 12. 2023. u 11:35

U 23. kolu drugog ranga engleskog fudbala Lester će pokušati da upiše petu vezanu pobedu kada bude ugostio fenjeraša Roteram (16:00).

ЛИСИЦЕ СИГУРНО КОРАЧАЈУ КА ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Последњепласирана екипа Чемпионшипа нема шта да тражи на Кинг паувер стадиону

Foto: Profimedia

Domaćin ispisuje stranice istorije Čempionšipa, osvojio je najviše bodova nakon 22 odigrana kola (55) i na putu je da obori rekorde Barnlija i Čarlota koji sa po 101. bodom drže rekord za najviše osvojenih bodova u jednoj kampanji Čempionšipa.

Lester izgleda sjajno na terenu, trener Enco Mareska radi odličan posao, pa i ne čudi što se njegova četa tokom gotovo čitavog dela prvenstva nalazi na prvom mestu.

Lisice su upisale čak 18 pobeda do sada, a trenutno se nalaze u seriji od četiri vezana trijumfa. Poslednja žrtva bio im je Birmingem kojeg su u goleadi savladali sa 3:2.

Ne bi trebali da imaju problema da dođu i do petog vezanog trijumfa jer im na noge dolazi najgora ekipa lige, Roteram, koji je zacementiran za dno tabele sa samo 13 osvojenih bodova.

Gosti su ostvarili samo dve pobede ove sezone, a trenutno se nalaze u negativnoj seriji od tri vezana poraza.

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,77)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)